El BAXI Manresa cau amb el Barça en un partit per oblidar

La ratxa de tir inicial dels locals no dóna opcions als manresans, en un partit en què tot va sortir malament.

Diumenge 31 de Març de 2019 a les 21:05

El BAXI Manresa no va tenir opcions de lluitar per la victòria a la pista del Barça Lassa, on va acabar perdent per 107 a 71 en un partit on des de l'inici no va sortir res bé als del Bages. La pluja de triples inicial dels blaugrana va deixar secs i sense poder reaccionar als de Joan Peñarroya.

El partit va "durar" 3 minuts a Can Barça. Una sèrie inicial de l'ala-pivot Singleton amb 5 de 5 en triples deixava un parcial que desmuntava les esperances del BAXI Manresa. Molt bon ambient al Palau Blaugrana on les aficions del Barça i el Manresa van crear un gran ambient. Sobre la pista, el 5-5 inicial era un miratge que es convertia en 17-1 i en 34-14 al final del quart.

Tampoc va ser favorable el segon parcial, amb el qual es va augmentar la diferència a 29 punts que es preveien ja insalvables. Murphy començava amb un triple, però tampoc la lluita de Guillem Jou, molt actiu, evitava el desastre continu en el marcador.

L'equip va sortir dels vestidors mentalitzat de refer-se una mica, i es va endur per un punt el parcial del 3r període. Dos triples de Pere Tomàs i Zuba reduïen una mica la diferència, però el Manresa seguia molt lluny. Seguia entonat Singleton des del triple, i la diferència era de 28 punts a les portes del darrer quart.

Els homes de Pesic no van deixar de pressionar en tot el partit, i el Barça va aconseguir anotar 107 punts en un partit per oblidar, una tarda on no va sortir gairebé res bé al Palau Blaugrana. Lundberg, Murphy, Tomàs i Lalanne van superar els 10 punts en un mal partit general del BAXI Manresa.