El BAXI Manresa cau davant l'Estudiantes víctima dels seus propis errors

Ni els 19 punts de Kravish ni els 16 de Vaulet, sumats a un gran partit de Dani Pérez poden assegurar una victòria que semblava a l'abast tot i les baixes. Toca preparar-se per l'estrena a Europa.

Diumenge 13 de Octubre de 2019 a les 22:44

El BAXI Manresa va veure's superat pel Movistar Estudiantes en un partit marcat pels errors. Tot i les bones actuacions de Dani Pérez (14 punts i 26 de valoració) Kravish i Vaulet, massa pèrdues (20) i devallada a la segona meitat per poder endur-se la victòria del WiZink Center. No hi ha temps per lamentar-se, a partir de demà toca pensar en el debut a la Basketball Champions League de dimecres.

El partit començava després d'un minut de silenci a Madrid, amb el BAXI Manresa intentant portar la iniciativa. Un triple de Magarity retornava l'avantatge als del Bages, que a través de Vaulet i sobretot Kravish a la pintura feien mal als locals. Acabava el període amb l'Estudiantes per davant.

En el segon quart, s'imposava el BAXI Manresa que aniria al vestidor per davant. Dani Pérez dirigia l'equip molt bé, i Vaulet encertava en les finalitzacions. Semblava que els del Bages dominaven, però tot estava a punt de canviar a la segona part.

La societat Pérez-Kravish començava bé la segona meitat, sumant punts i mantenint l'Estu a ratlla. Però llavors arribaria un parcial negatiu que capgirava el marcador. Pere Tomàs despertava l'equip amb un triple al final del tercer quart, però caldria encara remuntar 3 punts.

En la recta final, el Manresa anivellava el partit a través de Kravish, i tres cistelles consecutives dels locals (75-67) obligaven Pedro Martínez a aturar el partit. Pere Tomàs anotava a sota a 2:20 per acabar el partit i el BAXI Manresa es col·locava a 3 punts, però els tirs lliures, les faltes i les pèrdues van acabar sentenciant l'equip vermell, que va competir en tot moment però li va faltar precisió i contundència en determinats moments. Toca ara preparar el retorn a Europa. Dimecres, partit de la BCL al Nou Congost.