El BAXI Manresa guanya 102-121 en 'el partit dels rècords' i es manté líder

Màxims del club en valoració (155), assistències (41) i triples (19) en la victòria davant el Polski Cukier Torun. 20 punts de Magarity i Dulkys, 18 de Kravish i un encert anormal en un partit que passa a la història del club.

Dimecres 11 de Desembre de 2019 a les 21:48

El BAXI Manresa va endur-se la victòria de Polònia, on a més va trencar 3 rècords històrics del club. Un partit que serà recordat durant molt de temps per als aficionats. L'encert en el tir va ser extraordinari, en un partit de poca defensa i molta anotació. Dulkys i Magarity van ser els més anotadors d'un festival ofensiu amb pocs precedents en el bàsquet europeu.

El partit començava amb un frec a frec inicial. Trencava el gel Dulkys amb un triple al límit, i s'obrien les defenses per començar un festival anotador que no acabaria fins al minut 40. Guerra inicial a la pintura de Kravish i Kulig, que reapareixia, i alt encert en triples, ja des de l'inici amb Toolson i Dulkys liderant.

34 punts més abans de la mitja part per arribar a l'equador amb un 59 a 65 que ja augurava un partit d'alta anotació. Seria llavors el bon moment de Vaulet, que anotava amb facilitat des de sota i donava un plus en defensa. Dani, a més, trobava l'encert. Toolson es posava amb 3 de 3 en triples abans d'acabar el quart, que finalitzava amb un coast-to-coast de Vaulet en 5 segons.

La segona part va ser el moment on el BAXI Manresa va aconseguir distanciar-se una mica. Magarity trobava el seu moment inicial per començar a "matar" el rival amb triples. També bones combinacions interiors trobaven bones finalitzacions a través de Kravish.

En els darrers 10 minuts apareixia Nelson per tancar rècords i assegurar la victòria. Magarity assegurava amb esmaixades en els moments de poca clarividència, i el festival anotador acabava amb una pluja de punts i rècords, i el que és més important: una victòria que manté el BAXI Manresa líder del grup A.