El BAXI Manresa cau a la segona meitat i acaba perdent a Oostende

L'equip de Bages es jugarà en la darrera jornada la classificació per als play-offs de la Basketball Champions League. Els interiors Mitrovic amb 14 punts i Báez amb 13 van liderar l'anotació de l'equip, que va anar de més a menys.

Dimarts 28 de Gener de 2020 a les 23:15

El BAXI Manresa no va saber controlar el partit a Oostende, tot i que semblava a l'abast després de la primera meitat. La devallada en la segona part i els darrers minuts amb massa errors no van permetre tenir la victòria a l'abast, fet que hauria pogut classificar l'equip per als play-off.

El partit començava amb els locals un punt millor que el Manresa i liderant el marcador. Trobaven l'encert Báez i Magarity per reduïr diferències i per posar el partit igualat de nou. La motivació dels locals els portava a anar per davant, sobretot a base de tirs lliures, al final dels primers 10 minuts.

En el segon quart va ser a l'inrevés, i el BAXI Manresa es posava per davant en un parcial de 7 a 25. Començava anotant Eulis Báez des del triple, i seguien Mitrovic i Vaulet, S'hi afegia Sakho per engreixar la diferència i arribar al descans amb un avantatge esperançador.

En l'inici de la segona meitat, encara més avantatge per al BAXI Manresa, després del triple de d'Eulis Báez. Una doble falta tècnica a l'entrenador local el desqualificava i semblava que els locals anaven pel mal camí, però va ser tot el contrari: retallaven amb un triple inicial, i la renda a les portes dels darrers 10 minuts era de 7 punts.

El darrer període va ser un desastre per als interessos dels manresans: anotaven els locals de 3, i demanava minut Pedro Martínez quan els locals eren 5 punts per sobre. Dulkys anotava i posava l'equip de nou a 3 punts, però en els darrers minuts tot va anar en contra. Mal final i derrota que complica la classificació.