menu
El BAXI Manresa s’endú un nou final igualat com a visitant
El BAXI Manresa s’endú un nou final igualat com a visitant
El BAXI Manresa s’endú un nou final igualat com a visitant

El BAXI Manresa s’endú un nou final igualat com a visitant

Dos tirs lliures de Hinrichs donen el sisè triomf, el número 100 de Pedro Martínez amb el club del Bages. Eatherton (20p), Tabu (18p) i Pérez (14p), destaquen en un dia on van anotar tots els jugadors que van sortir a pista.

Diumenge 8 de Novembre de 2020 a les 20:05

102 Casademont Saragossa I San Miguel 7, Ennis 6, Brussino 21, Benzing 27 i Thompson 2; Barreiro 6, Seeley 22, Konate 4, Hlinason 3, García i Rupnik 4

103 BAXI Manresa I Tabu 18, Rafa Martínez 12, Vaulet 7, Báez 9 i Eatherton 20; Mason 9, Hinrichs 4, Joesaar 2, Dani Pérez 14 i Sima 8

Parcials: 23-31, 30-22, 21-22, 28-28

El BAXI Manresa va sumar la sisena victòria en deu partits a la Lliga Endesa a la pista del Casademont Saragossa, en un matx que es va decidir amb dos tirs lliures anotats per Seth Hinrichs als darrers segons (102-103). Aquest és el primer triomf dels bagencs a la pista del Basket Zaragoza en ACB, i el número 100 de Pedro Martínez amb el club manresà. Dijous a partir de les 21:15 hores, nova oportunitat per seguir sumant en la visita de l’Iberostar Tenerife, un dels equips més en forma de la lliga, al Nou Congost.

El partit va començar amb els dos equips molt encertats des del triple, i això feia que hi hagués igualtat en el marcador. Un triple i una recuperació de Dani Pérez va iniciar l’escapada dels vermells, que van tancar el primer quart amb vuit punts de renda gràcies a un cop de dits final de Sima (23-31).

En el segon va aparèixer la figura de l’exmanresà DJ Seeley, que va liderar el conjunt dirigit per Sergio Hernández (que debutava a la banqueta del Casademont Zaragoza) fins a posar-se per davant poc abans del descans (49-48). La primera meitat es va tancar amb empat a 53 després d’una cistella de Konate.

A la represa els aragonesos van sortir millor i van agafar una renda de sis punts (59-53), que els visitants no van tardar a igualar. Tot seguit, els locals manaven en l’electrònic fins que novament va aparèixer Dani Pérez per fer que el seu equip entrés al quart decisiu amb avantatge en anotar dos tirs lliures (74-75).

En els deu darrers minuts el Casademont va arribar a tenir diferències de fins a vuit punts, però els manresans van tornar a mostrar el seu esperit competitiu i van arribar al tram decisiu per davant (100-101). Llavors, Tabu va perdre la pilota i Brussino posava per davant els seus amb 3,4 segons per jugar-se. Com ja va passar a Fuenlabrada, Hinrichs va ser l’heroi del BAXI Manresa, ja que va anotar els dos tirs lliures i va fer que la victoria viatgés cap al Bages, ja que el triple final d’Ennis no va entrar.