menu
Un gran BAXI Manresa noqueja al Casademont Zaragoza
Un gran BAXI Manresa noqueja al Casademont Zaragoza
Un gran BAXI Manresa noqueja al Casademont Zaragoza

Un gran BAXI Manresa noqueja al Casademont Zaragoza

El bon balanç defensiu i ofensiu dels manresans van superar (85-67) un erràtic conjunt aragonés. Kravish a la zona (20 punts i 11 rebots) i Cvetkovic des de l’exterior (22 punts i 30 de valoració, rècords personals a l’ACB) van ser els jugadors més destacats.

Dissabte 8 de Febrer de 2020 a les 22:56

Els bagencs van vèncer amb claredat al tercer classificat de la Lliga Endesa, el Casademont Zaragoza. La bona feina en defensa (44 rebots a 32) i els bons percentatges en atac van ser suficients per assegurar el novè triomf a la lliga domèstica. Un gran tercer període va permetre als locals escapar-se a 18 punts i aconseguirien mantenir l'avantatge fins al final.

El partit començava amb pilotes perdudes i errors de cara a cistella d’ambdós conjunts. Els aragonesos s’encomanaven a l’encert de Brussino que, amb 2 triples consecutius, posava als seus portant la davantera. Els manresans reaccionaven i, amb un parcial d’11 a 0, donaven la volta al lluminós i acabaven el primer parcial amb un avantatge de 5 punts.

Dulkys obria amb el primer triple del BAXI Manresa el segon període. Al Zaragoza li costava penetrar la defensa vermella, però aprofitava una nova fogonada des del triple per acostar-se a 2 punts dels locals. A partir d’aquest punt, els bagencs aconseguirien un parcial de 8 a 0 liderat per un gran Kravish, infal·lible des de la mitja distància. Un triple d’Aleks donava un nou màxim avantatge als manresans de 9 a sobre. Al descans s’arribava amb la victòria parcial del conjunt de Pedro Martínez amb 7 punts de diferència.

Els jugadors de manresans sortien com un cicló de vestuaris i enfilaven la diferència a favor fins als 15 punts gràcies a l’encert exterior de Cvetkovic, Tomàs i Báez. La bona feina en atac dels bagencs no s’aturava i els aragonesos només podien aguantar l’envestida a base de tirs lliures i individualitats. Amb el rival noquejat, el BAXI Manresa s’agradava en tasques ofensives i defensives i l’avantatge era ja de 18 punts.

Els darrers 10 minuts s’iniciaven amb una ratxa negativa des del llançament dels locals que s’encarregaria de tallar Dani Pérez amb un triple. Tot i l’intent d’aproximació al marcador del Zaragoza, Cvetkovic tenia entre cella i cella l’anella visitant i mantenia l’avantatge en 18 punts. Sota la direcció del base català, que anotava i repartia assistències (7 avui), els bagencs sentenciaven l’enfrontament amb els punts de Kravish a la zona. Al final, victòria de prestigi 85-67 contra el tercer classificat de la Lliga Endesa.