El BAXI Manresa cau a Andorra després d'una pròrroga

Els bagencs dominen gairebé tot el partit abans que la ratxa des del triple dels andorrans els condemni a una derrota a la pròrroga. Eatherton i Hinrichs, els destacats del bàndol visitant.

Diumenge 21 de Març de 2021 a les 15:29

92 MoraBanc Andorra I Hannah 22, Paulí 2, Palsson 9, Sy i Parakhouski 12; Olumuyiwa 8, Llovet 9, Garcia 9, Jelinek 14 i Senglin 7

86 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Mason 9, Vaulet 6, Eatherton 18 i Sajus 4; Ferrari 12, Hinrichs 9, Báez 2, Rafa Martínez, Janning 11 i Sima 8

Parcials: 15-18, 14-18, 24-24, 25-18, 14-8

El BAXI Manresa va dominar durant gairebé tot el partit a la complicada pista del MoraBanc Andorra, però l'encert final del rival des del triple els va acabar condemnant en un matx que es va haver de decidir a la pròrroga (92-86). Dissabte a partir de les 20:45 hores, els bagencs intentaran sumar de nou en la visita del líder de la Lliga Endesa, el Reial Madrid, al Nou Congost.

Els dos equips van iniciar el partit amb una forta defensa, i això va fer que costés molt anotar en els dos costats de la pista. Els vermells van dominar lleugerament en el marcador gràcies a la bona feina de Yankuba Sima, i van tancar el primer quart amb tres punts de renda (15-18).

En el segon la tònica era més o menys semblant, amb els visitants manant en el marcador, però sense poder obrir forat. Seth Hinrichs es va unir a Sima en el lideratge de l'equip, aportant en totes les facetes del joc. A la mitja part, els de Pedro Martínez dominaven per set punts (29-36).

Tornant dels vestidors els locals van reaccionar i es van situar a només tres pùnts. però tot seguit van aparèixer homes com Ferrari, Eatherton i Janning per assolir una màxima diferència de tretze punts, que els andorrans van retallar a set al final del tercer quart (53-60).

En el darrer període semblava que el BAXI Manresa mantenia la renda i encarrilava la victòria, però llavors va aparèixer Hannah, i entre ell i l'encert en el triple dels d'Ibon Navarro van fer que s'arribés als últims segons amb empat a 78. Cap dels dos equips va anotar els seus respectius tirs, i el matx es va haver de decidir a la pròrroga.

En el temps extra Mason i Janning situaven els bagencs novament cinc punts per sobre (78-83) abans que Hannah i Parakhouski tornessin a igualar amb dos minuts i mig per jugar. En aquests, el MoraBanc Andorra va estar més encertat i el triomf es va quedar al Principat.