El BAXI Manresa es troba massa dificultats a Tenerife

Els bagencs no van tenir el dia en el tir i van topar amb Shermadini. Dimarts a les 18:00, nou partit a la pista de l'UCAM Múrcia.

Diumenge 24 de Gener de 2021 a les 15:33

85 Iberostar Tenerife I Fitipaldo 3, Salin 7, Cavanaugh 7, Doornekamp 8 i Shermadini 29; Huertas 10, Díez, Rodríguez 3, Butterfield 5, Sulejmanovic 2, López i Guerra 11

70 BAXI Manresa I Dani Pérez 4, Mason 9, Vaulet 8, Hinrichs 10 i Eatherton 15; Jou, Garcia, Rafa Martínez 9, Tabu, Sajus 13, Dulkys 2 i Sima

Parcials: 16-17, 23-13, 26-21, 20-19

El BAXI Manresa va trobar-se amb massa dificultats en la seva visita a la complicada pista de l'Iberostar Tenerife (85-70). No obstant, cal passar pàgina ràpid, ja que dimarts a les 18:00 hores hi torna a haver partit lluny del Nou Congost, concretament a la pista de l'UCAM Múrcia.

Els vermells van fer un bon inici de partit, sobretot en defensa, i van dominar en el marcador durant els primers compassos, arribant fins els vuit punts de marge (7-15). Txus Vidorreta demanava temps mort, i tot seguit els canaris van augmentar la intensitat defensiva i van clavar un parcial de 9-0, tot i que els visitants van tancar el primer quart amb un mínim avantatge (16-17).

En el segon, els manresans seguien bé al darrere, i això feia que es mantingués la igualtat en l'electrònic. En aquest període Dani Garcia va tenir els seus primers minuts amb el BAXI Manresa 2020-2021. En els darrers instants de la primera meitat els locals van demostrar el seu talent i van arribar al descans amb nou punts de renda (39-30).

A la represa l'Iberostar va sortir amb ganes d'encarrilar el partit per la via ràpida i, liderat per Shermadini, va fer un parcial de 7-0. Tot i això, els jugadors de Pedro Martínez no van deixar de lluitar, amb Sajus i Mason com a homes més destacats. Però el BAXI Manresa no trobava l'encert en el tir exterior, i això li impedia acostar-se en el marcador (65-51 al final del tercer quart).

En els deu darrers minuts, els bagencs ho van seguir intentant, però els canaris es van mantenir sòlids i els van deixar sense possibilitats d'arribar al final amb opcions de lluitar per la victòria.