El BAXI Manresa perd a Santiago davant un Obradoiro més encertat al final

Els bagencs van per davant durant gran part del partit abans que l'efectivitat final dels gallecs els condemni a la derrota. Ferrari, Hinrichs, Eatherton i Janning, els més destacats.

Dissabte 10 de Abril de 2021 a les 20:46

90 Monbus Obradoiro I Ozmizrak 7, Robertson 23, Czerapowicz 12, Cohen 16 i Birutis 11; Oliver 5, Beliauskas 2, García, Enoch 12 i Daum 2

87 BAXI Manresa I Ferrari 26, Janning 15, Jou 3, Hinrichs 4 i Sajus 3; Peñarroya, Dani Garcia 6, Mason 13, Rafa Martínez, Vaulet 2, Eatherton 11 i Sima 4

Parcials: 19-28, 20-21, 24-24, 27-14

El BAXI Manresa va dominar durant gran part del partit a la complicada pista del Monbus Obradoiro, però l'encert final del rival el va acabar condemnant a la derrota (90-87). Aquest dijous a partir de les 21:15 hores, nova oportunitat per sumar una altra victòria en la visita del Casademont Saragossa al Nou Congost.

Els vermells van iniciar el matx molt encertats des del triple, anotant sis dels set primers llançaments. A més, van realitzar un gran treball en defensa, i això els va permetre clavar un parcial de 0-10 i situar-se 14 punts per sobre (12-26). Per la seva banda, els gallecs es mantenien a prop en el marcador gràcies a la seva efectivitat en els tirs de dos (19-28 al final del primer quart).

En el segon la tònica era més o menys la mateixa, amb uns locals que sumaven de dos en dos i uns visitants, en els quals va debutar Marc Peñarroya aquest curs, que ho feien de tres en tres. Al descans, els de Pedro Martínez guanyaven per deu punts (39-49).

Tornant dels vestidors el conjunt de Moncho Fernández va sortir decidit a entrar en el partit, i ho va aconseguir amb un parcial de 10-2 que els va permetre empatar a 57. No obstant, als darrers minuts del tercer quart els bagencs van tornar a obrir forat (63-73).

L'últim període es va iniciar com l'anterior, amb un parcial dels gallecs, aquest cop d'11-0. Els manresans, tot i això, seguien manant en l'electrònic, i guanyaven per sis punts quan només faltaven dos minuts pel final. En aquests, l'Obradoiro va estar molt encertat i es va acabar enduent el partit gràcies a dos triples i tres tirs lliures, ja que els darrers llançaments visitants de Mason, Janning i Ferrari no van voler entrar.