menu
El BAXI Manresa es prepara per una gran cita al Nou Congost
El BAXI Manresa es prepara per una gran cita al Nou Congost
El BAXI Manresa es prepara per una gran cita al Nou Congost

El BAXI Manresa es prepara per una gran cita al Nou Congost

La Lliga Endesa torna a la capital del Bages aquest dijous, amb un partit davant el Barça Lassa. Doellman segueix de baixa i s’espera un pavelló amb ambient espectacular.

Dimecres 3 de Octubre de 2018 a les 18:56

Manresa rebrà aquest dijous amb tots els honors el primer partit de la Lliga Endesa de la temporada. El rival: el poderós FC Barcelona Lassa, que en la primera jornada va superar el Gran Canaria. Per part del BAXI Manresa, Doellman és baixa. L’equip de Peñarroya aconseguia la primera victòria en la visita a la pista d’Estudiantes, i això ha fet que el partit de demà tingui encara més expectació. El Bàsquet Manresa farà un reconeixement a la trajectòria de Joan Carles Navarro abans de començar el partit.

Derbi català en el primer partit al Nou Congost. El BAXI Manresa preveu un ambient espectacular en la jornada 2, intersetmanal a les 20:45 del vespre. Els homes de Joan Peñarroya, Doellman al marge encara amb molèsties a la cama, preparen amb il·lusió el debut davant l’afició. El club preveu una molt bona entrada, i recomana als espectadors que arribin amb temps al pavelló.

Per part del FC Barcelona, cares noves en el grup dirigit per Svetislav Pesic. Els blaugrana han fitxat aquesta temporada el base Kevin Pangos, l’escorta Kyle Kuric –els dos amb passat a la Lliga Endesa- i els pivots Artem Pustovyi i Chris Singleton. Han incorporat Rolands Smits, i mantenen vells coneguts com Pierre Oriola. En la primera jornada, van derrotar al Palau Blaugrana el Gran Canaria, per 98 a 78.

El Bàsquet Manresa ha anunciat aquest dimecres que abans de l’inici del partit farà un reconeixement a l’excapità del Barça Lassa Joan Carles Navarro, que ha anunciat aquest estiu la seva retirada de les pistes.

Joan Peñarroya deia davant dels mitjans en la prèvia que «hem treballat bé durant la setmana, preparant el millor possible els dos partits d’aquesta setmana; volem oferir una bona resposta davant el nostre públic, i si som capaços de fer això, amb l’energia que ens donarà el públic volem arribar al final amb opcions de victòria».