menu
El BAXI Manresa viatja a Fuenlabrada amb una ratxa a seguir
El BAXI Manresa viatja a Fuenlabrada amb una ratxa a seguir
El BAXI Manresa viatja a Fuenlabrada amb una ratxa a seguir

El BAXI Manresa viatja a Fuenlabrada amb una ratxa a seguir

Després de dues victòries en els darrers dos partits a casa, els de Pedro Martínez volen seguir guanyant, ara a domicili. Kravish no ha entrenat amb l'equip però serà a Fuenlabrada.

Divendres 8 de Novembre de 2019 a les 13:30

Després d'una setmana a Manresa amb dues victòries aconseguides, tant en la Lliga Endesa com en la BCL, el BAXI Manresa emprèn una sortida a una pista complicada, la del Montakit Fuenlabrada. Kravish ultima la seva recuperació després de l'esquinç sofert, mentre que Ferrari ha passat un procés gàstric i no ha pogut entrenar aquest divendres, tot i que viatjarà amb l'equip.

El BAXI Manresa sortirà aquest dissabte a les 18:00 a Fuenlabrada en busca de la tercera victòria a la Lliga Endesa. Seria també la tercera consecutiva de l'equip, que ha sortit victoriós dels dos últims partits a casa, en lliga i competició europea. L'equip podrà comptar en principi amb David Kravish, que es va fer un esquinç en la darrera jornada de lliga, i amb Frankie Ferrari, que ha passat per un procés gàstric i no ha pogut entrenar aquest divendres.

Per la seva banda, el Fuenlabrada arriba després de perdre en la darrera jornada tot i fer un gran partit al Palau Blaugrana. Es madrilenys, dirigits per Jota Cuspinera, compten aquesta temporada amb jugadors experimentats com Bellas, Eyenga o el manresà Marc Garcia, i tot i un inici irregular estan trobant el camí per millorar el seu joc. Són un equip molt fort a casa seva.

En la prèvia de la J08, Pedro Martínez deia que «els 3 partits que hem guanyat s'han guanyat en el darrer minut, pràcticament; arribar a un final igualat és una bona notícia perquè vol dir que has competit; la gràcia del nostre equip, o del bàsquet, és que hi hagi diversos jugadors amb la capacitat de destacar; [Fuenlabrada] estan jugant millor des que Tomàs Bellas és a la direcció; altres jugadors com Eyenga, Urtasun o Garcia ho estan fent bé; a la seva pista han guanyat 2 partits i són un rival molt dur».