menu
El BAXI Manresa vol canviar la seva sort davant el Murcia
El BAXI Manresa vol canviar la seva sort davant el Murcia
El BAXI Manresa vol canviar la seva sort davant el Murcia

El BAXI Manresa vol canviar la seva sort davant el Murcia

Partit de la 11a jornada de lliga al Nou Congost, dissabte a les 20:30. Baixes confirmades al BAXI Manresa: Tomàs, Báez, Ferrari, en un partit on pot debutar Aleks Cvetkovic.

Divendres 29 de Novembre de 2019 a les 14:22

Setmana d'un únic partit per al BAXI Manresa, que rebrà aquest dissabte al Nou Congost un UCAM Murcia que aquesta temporada està sent capaç de fer grans partits a fora de casa. Aleksandar Cvetkovic podria tornar a debutar amb el Manresa en la seva segona etapa al club, després de la seva arribada arran de la lesió de Frankie Ferrari.

Manresa es prepara per viure aquest dissabte al vespre un partit important, on el BAXI Manresa pot aconseguir una tercera victòria a la Lliga Endesa que s'està resistint més del compte. Després de fer un gran partit, l'equip no va veure's recompensat amb la victòria i hi ha ganes de guanyar un partit. A banda dels lesionats, hi ha molèsties en algun altre jugador de la plantilla. L'arribada de Cvetkovic afegeix un alicient al partit.

Per la seva banda, l'UCAM Murcia arriba després de 2 derrotes (a Gran Canària i davant el Barça) però amb un bon balanç, i sent perillós també fora de casa. Els homes de Sito Alonso tenen dos jugadors amb números destacats, com Booker i Eddie, però cal no badar sobre altres peces d'un equip molt físic.

L'entrenador Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia que «ha estat una setmana força bona, i entrar a alguns detalls del joc que hem tingut temps, ha estat una setmana de treball molt bona; hem de preocupar-nos de nosaltres, estar centrats en el nostre joc; tenen 2 jugadors, Booker i Eddie, estadísticament destacats; haurem de fer un molt bon partit per competir amb ells». Sobre Cvetkovic deia que «s'adaptarà ràpid, coneix la lliga i està sense cap problema físic; esperem que ens pugui ajudar de manera immediata».