menu
El BAXI Manresa vol retrobar la victòria davant el Bilbao Basket
El BAXI Manresa vol retrobar la victòria davant el Bilbao Basket
El BAXI Manresa vol retrobar la victòria davant el Bilbao Basket

El BAXI Manresa vol retrobar la victòria davant el Bilbao Basket

Aquest dissabte a les 18:00 setena jornada al Nou Congost, encara amb l'absència de Sima per lesió i amb Jordan Davis obligat a ser descartat.

Divendres 1 de Novembre de 2019 a les 13:25

Arriba la setena jornada de la Lliga Endesa, i el Nou Congost té ganes de capgirar la ratxa de resultats que arrossega el BAXI Manresa en la competició domèstica. El rival és el Bilbao Basket, un dels equips revelació d'aquest inici de temporada, que ha aconseguit lligar 4 victòries en els primers sis partits.

L'objectiu d'aquesta jornada per al BAXI Manresa és competir per guanyar el partit. L'equip va perdre en un partit desigual a la pista del Real Madrid, on va donar una bona imatge, però ara toca lluitar davant d'un equip que està sent la sorpresa d'aquest inici de temporada però teòticament més anivellat. Yankuba Sima serà baixa per lesió, mentre que es descartarà Jordan Davis. Mitrovic i Guillem Jou són dubte amb molèsties a l'esquena i al turmell respectivament.

El RETAbet Bilbao Basket ha tornat a ascendir després d'una temporada a la Lliga LEB, on va aconseguir l'ascens després de guanyar la Final a 4 de la temporada passada. Alex Mumbrú va passar de la pista a la banqueta i està aconseguint bons resultats. 4 victòries en 6 partits, en un equip que barreja l'experiència d'homes com Rafa Martínez i Ondrej Balvin amb jugadors a l'alça, com el francès Bouteille, o els americans Lammers i Brown.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa del Dia de Tots Sants que «si el rival està 4-2 és que està jugant molt bé: tenen disciplina en atac i saben buscar els seus punts forts; tenen exteriors que posen bé la pilota a terra, en definitiva és un equip que fa les coses bé i per això ha guanyat 4 partits; estan en una dinamica molt bona; és normal que els aficionats estiguin desmoralitzats, però queda molta temporada i signo que ens recolzin com en els darrers partits; sabem que estem jugant per sota del que ens agradaria, però no podem caure en el desànim: hem de perseverar».