menu
Un BAXI Manresa carregat d'il·lusió i ambició, a la 'final' de Saragossa
Un BAXI Manresa carregat d'il·lusió i ambició, a la 'final' de Saragossa
Un BAXI Manresa carregat d'il·lusió i ambició, a la 'final' de Saragossa

Un BAXI Manresa carregat d'il·lusió i ambició, a la 'final' de Saragossa

Duel davant el Tecnyconta Zaragoza per disputar el play-off. Qui guanyi, serà entre els primers. Fisher ha tornat a entrenar amb l'equip, però no està a un nivell òptim.

Divendres 24 de Maig de 2019 a les 14:23

El BAXI Manresa emprèn aquest diumenge un viatge amb pocs efectius per les lesions que encara arrossega l'equip, però amb il·lusió, ambició, i més de 200 aficionats que l'acompanyaran en la darrera jornada de lliga. Qui guanyi el partit entre els vermells i el Tecnyconta Zaragoza de diumenge a les 12:30 serà als play-off. Una derrota del BAXI podria ser vàlida si perden Andorra i Tenerife.

Corey Fisher és la principal novetat de la plantilla. El base del Bronx ha començat a entrenar però Joan Peñarroya ha mostrat dubtes sobre la seva participació en el partit d'aquest diumenge. No hi seran, encara lesionats, Ryan Toolson i Erik Murphy. El BAXI Manresa comptarà a Saragossa amb el suport de centenars d'aficionats que es desplaçaran a la capital aragonesa amb cotxes particulars i un autocar organitzat pel club.

Per la seva banda, el Tecnyconta Zaragoza està en un dels millors moments de la temporada, amb Stan Okoye com a referència. L'equip entrenat oper Porfirio Fisac ha fet una grandiosa campanya, acostant també l'equip al play-off i amb una estrella emergent: el base Carlos Alocén. Recuperen a més el pivot Fran Vázquez. S'espera un gran ambient al Pavelló Príncep Felip.

Joan Peñarroya declarava en la prèvia que «encarem la última setmana amb un partit dels que agrada jugar, davant un rival que està acabant amb molt bones sensacions la temporada, i que guanyant pot quedar sisè; està en una situació com la nostra; han guanyat molts finals ajustats i això els ha reforçat molt durant la temporada; és un partit que haurem de jugar al nostre millor nivell per poder tenir opcions de victòria, en un ambient que estic segur que serà fantàstic».