menu
El BAXI Manresa buscarà la victòria local davant el Betis
El BAXI Manresa buscarà la victòria local davant el Betis
El BAXI Manresa buscarà la victòria local davant el Betis

El BAXI Manresa buscarà la victòria local davant el Betis

Els andalusos arriben al Nou Congost amb un balanç d'1 victòria i 4 derrotes, mentre que els bagencs volen guanyar per primer cop a casa. Descartat Janari Joesaar per una lesió al genoll.

Divendres 23 de Octubre de 2020 a les 14:13

Tot i que el balanç pugui enganyar, el Coosur Real Betis serà aquest dissabte (a les 18:00, en directe per Movistar+ Deportes 3, al dial 54) un rival dur per al BAXI Manresa. Els andalusos han perdut partits ajustats i arriben al Nou Congost amb ganes d'anotar-se la segona victòria de la temporada.

Per part del BAXI Manresa, serà baixa Janari Joesaar. L'estoni va rebre en l'entrenament de dijous un fort cop a la cama. Després d'evaluar-lo, s'ha determinat que té una forta contusió al genoll esquerre i no podrà ser amb l'equip en aquesta jornada 7. Per substituïr-lo, entrarà en la convocatòria el vinculat Lazar Mutic. Els de Pedro Martínez pretenen aconseguir la quarta victòria del curs, fet que els deixaria amb més guanyats que perduts, i amb el primer triomf a casa.

El Coosur Real Betis arriba amb només una victòria, però aquesta és una dada que pot ser enganyosa. Els homes de Curro Segura han perdut partits per 1 punt i per 2 punts, mentre que la victòria que han aconseguit ha estat davant el Valencia Basket. El pes del joc dels verd-i-blancs rau en els seus extracomunitaris: Harrow, Kay i Campbell, a banda del "cotonou" James Feldeine, un home amb experiència a la lliga i referent.

El tècnic barceloní Pedro Martínez deia en la prèvia que «Betis és un equip que està fet per la lluita pels play-off, amb jugadors molt top; les seves aspiracions són grans, i han guanyat al Valencia fent un bàsquet molt bo; sabem que les dificultats seran grans, però si fem les coses bé tindrem opcions; els tres jugadors 'petits' com Feldeine, Harrow i Campbell tenen molta capacitat anotadora».