top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa rep el Gran Canaria després d'una setmana intensa

Dissabte 26 de Desembre de 2020 a les 14:00

Lesions, un fitxatge i un positiu per COVID entre l'staff tècnic abans de rebre un Herbalife Gran Canaria que ha guanyat els darrers 3 partits.

El BAXI Manresa encara el compromís nadalenc d'aquest diumenge a les 14:15 (Movistar Deportes 1), després d'una setmana moguda. La lesió de Guillem Jou precedia el fitxatge de Matt Janning, i en el final de setmana hi ha hagut un cas de COVID entre els tècnics que no ha provocat cap altre contagi.

Per a aquest partit, Pedro Martínez ja sap que no podrà comptar amb Makai Mason ni amb Guillem Jou, ambdós lesionats per als propers partits. Makai Mason té una sobrecàrrega i un edema ossi al peu dret, mentre que Guillem Jou pateix artritis metatarsofalàngica al peu esquerre. Per contra, sí que hi serà Matt Janning, que s'ha incorporat les darreres hores i podria debutar amb l'equip, tot i que Pedro Martínez avisava que «està fora de forma, després de la operació que va tenir i de tant temps sense competir».

Per la seva banda, l'Herbalife Gran Canaria ha reencaminat la seva marxa a la Lliga Endesa després d'un inici irregular. Ha fet diversos canvis de jugadors i ha incorporat homes com Oliver Stevic, Earl Clark o Tomas Dimsa. L'equip dirigit per Porfirio Fisac va acomiadar fa unes setmanes l'ex-manresà Frankie Ferrari, i ha reincorporat un home experimentat com Javi Beirán.

Pedro Martínez deia en la prèvia que «No esperem que Janning faci 20 punts per partit, no és el seu tipus de joc; el Gran Canaria ha canviat molt els darrers dies, darrerament estan jugant francament bé; ells han fet fitxatges en les darreres setmanes que els fan ser un equip molt competitiu».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials