menu
Un BAXI Manresa en recuperació visita la revelació de la temporada
Un BAXI Manresa en recuperació visita la revelació de la temporada
Un BAXI Manresa en recuperació visita la revelació de la temporada

Un BAXI Manresa en recuperació visita la revelació de la temporada

Encara amb l'equip mermat per lesions i la grip, el BAXI Manresa intentarà aquest diumenge a les 17:00 donar la cara davant els 'homes de negre'.

Dissabte 18 de Gener de 2020 a les 13:57

El BAXI Manresa viatja aquest dissabte a Bilbao encara en plena recuperació de l'onada de grip que ha afectat els jugadors. Encara amb lesionats, caldrà veure com estan també ens jugadors afectats pel brot de grip, com Dulkys, Kravish, Toolson, Mitrovic i Magarity. Els del Bages intentaran mantenir viva la bona ratxa a la Lliga Endesa.

Moment complicat per les baixes al Nou Congost. S'intentaran recuperar jugadors per al viatge a Bilbao, però no se sabrà fins a última hora quins homes tindrà disponibles Pedro Martínez. Ryan Toolson arrossega una lesió al peu, no viatjarà. A més, va ser un dels afectats pel brot de Grip, juntament amb Dulkys, Magarity, que no tenen febre però estan encara dèbils. Nelson és dubte per una lesió al turmell

Visita complicada a l'equip revelació de la temporada, flamant classificat per la Copa del Rei amb una victòria èpica al Palau Blaugrana. El Bilbao Basket va ser el darrer equip en ascendir aquest estiu, després del play-off de LEB Or. Amb Alex Mumbrú d'entrenador, els homes de negre estan sent la sorpresa positiva de la temporada, amb 10 victòries i només 7 derrotes. Tenen la salvació pràcticament assegurada, i ara mateix moltes opcions de ser als play-off. Fitxatges com els francesos Axel Bouteille i Jonathan Rouselle estan sent els líders de l'equip, juntament amb el pivot Ondrej Balvin.

Deia Pedro Martínez abans de viatjar a Bilbao que "Estem passant un moment molt complicat, per lesions i sobretot per malalties; molts jugadors han fet un esforç que és d'admirar, com els jugadors que van viatjar malalts a Turquia, ara ja no tenen febre, estan millor, però estan xafats i tenim alguns jugadors i no estaran en el punt d'energia ideal; Luke Nelson és dubte per una lesió al turmell, i Toolson no està perfecte encara; el roval està fent una temporada fantàstica".