top
Us ofereix la prèvia

El BAXI Manresa reprèn la competició rebent l'UCAM Murcia

Divendres 26 de Febrer de 2021 a les 17:17

Els manresans tenen encara baixes però recuperen alguns efectius per reenganxar-se a la competició 3 setmanes després del darrer partit. El partit davant l'UCAM Murcia és dissabte a les 18:00.

Per fi torna el bàsquet al Nou Congost. Després de 21 dies sense competició, la Lliga Endesa reactiva l'equip, que ha incorporat Ferrari i ha renovat Janning fins a final de temporada. El rival, un UCAM Murcia que competeix per atrapar el BAXI Manresa a la classificació.

El BAXI Manresa haurà de descartar 2 jugadors dels disponibles per al partit d'aquest dissabte davant l'UCAM Murcia. Recuperats Matt Janning i Eulis Báez, Pedro Martínez compta amb tot l'equip tret de Dani Pérez i Guillem Jou, encara recuperant-se de les seves respectives lesions.

Per la seva banda l'UCAM Murcia arriba amb noves incorporacions: James Webb i Isaiah Taylor s'han incorporat fa poc, i se sumen a un equip que ha perdut per lesió Conner Frankamp, el seu referent anotador, però que manté jugadors perillosos com el conegut Jordan Davis, o els interiors veterans Lima, Radovic i Cate.

Pedro Martínez deia en la roda de premsa prèvia al partit que «tenim les baixes ja confirmades del Dani Pérez i el Guillem Jou, hi ha alguns jugadors que han tingut problemes però estan per jugar; se'ns han fet molt llargues aquestes tres setmanes; hem tingut lesionats, hem intentat fer un amistós que finalment no vam poder jugar; el nostre rendiment demà és una incògnita».

Comparteix aquesta noticia a les Xarxes Socials