El BAXI Manresa tanca la pretemporada amb bones sensacions

Els bagencs van vèncer el Joventut per 93-89 abans de l'estrena de la Lliga, diumenge a la pista de l'Estudiantes

Dissabte 12 de Setembre de 2020 a les 14:21

93 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Rafa Martínez 14, Vaulet 5, Hinrichs 14 i Eatherton 14; Jou, Mason 18, Báez 6, Tabu 2, Sajus 10 i Sima 3

89 Joventut I Bassas 12, Ribas 6, López-Arostegui 13, Morgan 6 i Tomic 6; Dimitrijevic 9, Dawson 10, Brodziansky 17, Ventura, Zagars 3, Birgander 4 i Parra 3

Parcials: 23-22, 23-17, 28-27, 19-23

El BAXI Manresa va tancar la pretemporada amb bones sensacions i amb un triomf davant el Joventut al Nou Congost (93-89), en un matx que es va decidir en els últims minuts. D'aquesta manera, els homes de Pedro Martínez arriben amb moral a la primera jornada de la Lliga Endesa, diumenge a les 12:30 a la pista del Movistar Estudiantes.

Els primers compassos del duel van ser molt anivellats (12-12), però tot seguit els visitants van clavar un parcial de 0-7 (12-19), que va ser contestat pels vermells amb un 8-0 (20-19). Als darrers segons, Mason va contestar un triple de Dawson per arribar al final del quart inicial amb avantatge en l'electrònic (23-22). En el segon els bagencs es van mostrar superiors i van anar mantenint rendes al voltant dels vuit punts (46-39 al descans).

A la represa els badalonins van sortir més endollats i van empatar el partit a 50 en poc més de tres minuts de joc. Llavors hi va haver igualtat fins els darrers dos, quan el BAXI va obrir un forat de vuit punts al final d'un tercer quart amb molta anotació pels dos bàndols (74-66). En els deu darrers minuts el Joventut va tornar a igualar el partit, i tot es va haver de resoldre en els últims segons. En aquests i amb tres punts per sobre dels locals, Ribas va errar un tir per forçar la pròrroga, i en el rebot Hinrichs va rebre falta i va sentenciar anotant els dos tirs lliures.