El BAXI Manresa tanca la pretemporada a Iecla

Derrota per 86-74 davant l'UCAM Múrcia en l'últim partit previ a l'inici de la Lliga Endesa.

Diumenge 12 de Setembre de 2021 a les 14:50

86 UCAM Murcia I Taylor 6, Davis 2, Rojas 7, Webb 6 i Cate 12; Mostoglu 5, Bellas 5, Sorensen, Radovic 9, McFadden 29, Falk, Tendero, Czerapowicz 4 i Vasileiadis 1

74 BAXI Manresa I Dani Pérez, Thomasson 6, Valtonen, Maye 7 i Bako 10; Francisco 28, Jou, Garcia 4, Moneke 11, Steinbergs 2, Rafa Martínez 3, Berzins i Sima 3

Parcials: 14-19, 31-18, 15-18, 26-19

El BAXI Manresa va posar punt i final a la pretemporada amb una derrota enfront l'UCAM Murcia, en un matx que es va disputar a Iecla (86-74). Els de Pedro Martínez van ser a prop del seu rival fins els darrers minuts, en els quals els murcians es van escapar de més de deu punts.

Després d'uns instants inicials en els quals hi van haver alternatives en el marcador i poc encert en el tir, els vermells van dominar gràcies a una bona defensa. Això els va permetre clavar un parcial de 0-7 que va provocar que Sito Alonso demanés temps mort al vuitè minut de partit. Tot seguit, els visitants van poder aguantar i tancar el primer quart amb cinc punts de renda (14-19).

El segon va ser més caòtic i va aparèixer la figura de McFadden, qui amb dos triples va situar el seu equip per davant. Els locals duien la iniciativa gràcies a la duresa, i un triple de Bellas al darrer segon va situar el 45-37 a la mitja part.

Tornant dels vestidors els bagencs van apujar la intensitat defensiva, i això va igualar el marcador. Seguidament, McFadden va tornar a ser clau perquè els murcians agafessin distàncies d'entre cinc i vuit punts (60-55 al final del tercer quart).

En els últims deu minuts els de Pedro Martínez van aconseguir situar-se a només dos punts. No obstant, els de Sito Alonso van apujar l'agressivitat i l'encert en el llançament i es van acabar enduent el triomf.

Després d'aquesta setmana d'entrenaments, el BAXI Manresa ja començarà la Lliga Endesa, en una primera jornada en la qual els bagencs visitaran la pista del Casademont Saragossa, diumenge 19 de setembre a les 17:00h.