menu
Derrota davant un Reial Madrid amb un encert demolidor
Derrota davant un Reial Madrid amb un encert demolidor
Derrota davant un Reial Madrid amb un encert demolidor

Derrota davant un Reial Madrid amb un encert demolidor

Els jugadors de La Bruixa d’Or pateixen al camp del Reial Madrid una derrota àmplia (111-63) amb l’absència de Darryl Monroe i Salva Arco. 111 Real Madrid | Rudy 9, Mirotic 28, Darden 4, Llull 14, Mejri 6; Reyes 5, Rodríguez 15, Carroll 14, Bourousis 6, Slaughter 4, Draper 3 i Díez 3. …

Dilluns 11 de Novembre de 2013 a les 10:30

Els jugadors de La Bruixa d’Or pateixen al camp del Reial Madrid una derrota àmplia (111-63) amb l’absència de Darryl Monroe i Salva Arco.

 

111 Real Madrid | Rudy 9, Mirotic 28, Darden 4, Llull 14, Mejri 6; Reyes 5, Rodríguez 15, Carroll 14, Bourousis 6, Slaughter 4, Draper 3 i Díez 3.

 

63 La Bruixa d’Or | Hernández 5, Arteaga 4, Waters 17, Kouguere 9, Larsen 8; Creus 6, Asselin 2, Eriksson 10, Kody 2 i Giannopoulos.

 

Parcials: 25-16, 29-12; 34-19, i 23-16.

Àrbitres: E. Pérez Pizarro, Francisco Araña i Andrés Fernández.

La Bruixa d’Or ha estat la darrera víctima d’un Madrid que compta les seves victòries per veritables festivals anotadors a la Liga Endesa. Els homes de Pablo Laso han superat els de Borja Comenge per 111 a 63 en un partit en què els bagencs han intentat frenar un equip que és una veritable màquina.

Durant el primer període, ja en els primers minuts, un parcial de 10-2 ha mostrat quin seria el caire del partit. El Reial Madrid no ha donat marge d’error a cap dels rivals que ha tingut davant. Els manresans intentaven reaccionar de la mà de Dominic Waters, que ha estat el millor anotador de La Bruixa d’Or amb 17 punts. Durant els primers compassos els de Borja Comenge intentaven no deixar córrer al contraatac el Madrid, una de les maneres preferides d’acabar jugades.

S’ha començat el segon quart amb 9 punts de desavantatge, però el període començava amb un triple de Mirotic, que va acabar amb 28 punts i gairebé assegurant-se l’MVP de la jornada, que més tard li va pispar l’exmanresà Justin Doellman. El perìode va acabar amb una jugada que il·lustrava el que passava al parquet: tot entrava per al Madrid. Felipe Reyes va convertir un triple d’esquenes increïble.

En la segona meitat, el Madrid va gestionar i ampliar la seva avantatge. Les pilotes perdudes per La Bruixa d’Or van ser la sentència que va permetre al Madrid culminar un gran partit. A banda del brutal encert del Reial Madrid, la defensa de l’equip de Pablo Laso també va ser ahir una arma important, amb 19 pilotes recuperades.

Els homes de Borja Comenge ja miren endavant per jugar ara dos partits consecutius a casa, dos partits importants davant Valladolid i Laboral Kutxa.