La Bruixa d’Or fa patir fins el darrer quart el Laboral Kutxa

Els homes de Sergio Scariolo van acabar enduent-se la victòria per 64-69, en el partit en què Darryl Monroe reapareixia després de la seva lesió fent 19 punts. 64 La Bruixa d’Or | Waters 8, Eriksson 3, Giannopoulos 2, Monroe 19, Asselin 4; Hernández, Kouguere 11, Arteaga 6, Larsen 5 i Creus 6. 69 …

Diumenge 24 de Novembre de 2013 a les 23:12

Els homes de Sergio Scariolo van acabar enduent-se la victòria per 64-69, en el partit en què Darryl Monroe reapareixia després de la seva lesió fent 19 punts.

64 La Bruixa d’Or | Waters 8, Eriksson 3, Giannopoulos 2, Monroe 19, Asselin 4; Hernández, Kouguere 11, Arteaga 6, Larsen 5 i Creus 6.

69 Laboral Kutxa | Heurtel 7, Jelínek 9, San Emeterio 3, Mainoldi 8, Pleiss 14; Hamilton 6, Bjelica 6, Kaukenas 2, Hodge 9, Kelati 5 i Diop.

Parcials: 20-23, 17-12; 11-17 i 16-17.

Àrbitres: Antonio Conde, Fernando Calatrava, Antonio Sacristán.

La Bruixa d’Or va acabar perdent el partit corresponent a la setena jornada de la Liga Endesa davant el Laboral Kutxa, en un matx igualat en què els locals ven tenir en diversos moments l’avantatge, però que es va acabar decantant pels de Sergio Scariolo. Els bagencs, però, van oferir al seu públic un partit competit fins el darrer quart, i van veure la reaparició de Darryl Monroe, un home bàsic en els esquemes de Borja Comenge.

En l’inici del partit, un inspirat Tibor Pleiss va donar un petit avantatge als bascos, que 6-11. La recuperaciód’Àlex Hernández, molt actiu, i un triple del combatiuMax Kouguere van acostar els manresans. Al final dels primers 10 minuts el Laboral Kutxa se n’anava amb un avantatge de 3 punts.

El segon període va ser clarament dels manresans, que a través de l’aportació de Monroe, amb 3 cistelles consecutives incloent un triple, posava per davant per primer cop el Manresa. L’aportació visitant en aquest període va ser fonamentalment de Bjelica, mentre que per part dels de casa, també hi ajudaven Arteaga, amb una esmaixada que culminava una bona jugada combinada (28-31), El propi Monroe i el grecGiannopoulos, que va demostrar un cop més entrega.

En el tercer quart, el partit va començar a decantar-se pels visitants, que van imposar la seva llei i van anotar amb més fluidesa. Mainoldi afinava punteria, Pleissseguia sent el millor del seu equip (14 punts al final del partit), i La Bruixa d’Or es defensava mitjançantMonroeKouguere, i també Larsen.

El darrer quart va ser el més igualat, però un triple afortunat a tauler de Kelati (que no era la primera cistella de tres afortunada dels vitorians), va matar bona part de les esperances. Tot i això, els jugadors de La Bruixa d’Or van mantenir el cap ben alt, i van arribar als darrers segons amb opcions de posar la por al cos al Laboral Kutxa, un equip que aquesta setmana va demostrar el seu poder guanyant a la pista del Maccabi de Tel Aviv en l’Eurolliga.

Amb aquesta derrota, el balanç de La Bruixa d’Or és de 3 victòries i 4 derrotes, i l’equip segueix en una zona tranquila però amb ganes de poder guanyar. La seamana que ve, visita a la pista del Tuenti Móvil Estudiantes.

Borja Comenge, en la roda de premsa posterior al partit, declarava que “Hem estat amb les idees poc clares al principi del partit en la defensa a Pleiss; hem reaccionat un cop més amb el rebot, l’aspecte més sòlid fins ara; l’aparició del Darryl ens ha ajudat a no marxar del partit, ha jugat a un molt bon nivell; a la segona meitat ells han apujat el nivell; la segona part ha estat d’ells, tot i que al darrer quart hem pogut entrar al partit; hem tingut bones segones opcions gràcies al rebot; ha estat un dia gris en quant a encert”.