La Bruixa d’Or lluita fins el final el segon partit de pretemporada amb el FC Barcelona

La Bruixa d’Or va perdre per 70 a 76 en el segon partit de la pretemporada. Tot i un inici difícil, els homes de Borja Comenge van guanyar els parcials del segon i el tercer quart, i van empatar el darrer.

Dissabte 14 de Setembre de 2013 a les 22:32
70 La Bruixa d’Or: Waters 5, Arco 13, Eriksson 8, Arteaga 14, Monroe 5; Creus 5, Giannopoulos 2, Kody 6, Kouguere 7, Hernández, Pardina, Espuña 5 i Moix.

76 FC Barcelona: Pullen 6, Oleson 1, Abrines 16, Todorovic 4, Dorsey 14; Huertas 2, Mbaye, Hezonja 11, Lampe 12, Paulí i Marc García.

Parcials: 11-24, 19-18; 22-16, 18-18.

Àrbitres: Perea, Guirao i Cardús

Els homes de Borja Comenge acaben perdent per sis punts (70-76) un partit que va començar molt malament.La Bruixa d’Or va saber reedreçar i maquillar el marcador. Segon partit de la pretemporada en què han debutat amb una actitud immillorable Max Kouguere i Haris Giannopoulos. L’equip va ser acomiadat amb una ovació per part dels aficionats al pavelló del Nord de Sabadell, on hi havia una important presència de penyistes del Bages

L’inici del partit va ser molt complicat per al Bàsquet Manresa, que va veure com començava el matx amb dos triples d’Àlex Abrines i Brad Oleson, que col·locaven un 0-6 inicial. Oliver Arteaga va ser el líder anotador dels de Manresa durant el primer període, amb 6 dels 11 punts de l’equip i va mantenir l’equip dins el partit. Un cop acabat el primer període, els homes de Borja Comenge van començar a redirigir el seu joc i van trobar la manera de superar el FC Barcelona, on ahir debutava Maciej Lampe. Després del primer període, en cap altre parcial el Barça va poder superar La Bruixa d’Or.

El segon quart va servir perquè La Bruixa d’Or pogués mantenir la distància amb el seu rival. Tot l’equip va començar a aportar. Arco i Waters es van destapar amb un triple, i el vinculat Espuña, amb un 2+1, o Giannopoulos, Kouguere i Kody també van sumar. El parcial va ser favorable als de Manresa.

La segona meitat va començar amb el millor període perLa Bruixa d’Or, amb un Salva Arco que exercia de líder de l’equip, i Kouguere començant a demostrar que s’està adaptant molt bé. El darrer quart va acabar empatat a 18 punts, però amb un Manresa que va anar de menys a més, i va tenir una revifalla en els darrers minuts que va deixar bones sensacions entre el públic, que va premiar l’esforç dels homes de Comenge amb una ovació.

El pavelló del Nord de Sabadell va ser un escenari perfecte per aquest partit de preparació, organitzat per l’equip vinculat del Bàsquet Manresa, en motiu del Torneig de Festa Major, que va poder comptar amb bàsquet de primeríssim nivell.

Borja Comenge, entrenador manresà, va parlar un cop acabat el partit: “Un partit on hem anat clarament de menys a més; podem començar millor, amb jugadors de qualitat ens han castigat les mancances d’intensitat en l’inici; Ens hem adaptat al seu nivell, mica en mica ens hem trobat millor; hem estat a un nivell similar al nostre rival pel que fa al rebot, fet que és una molt bona notícia”.