menu
La Bruixa d’Or supera el Força Lleida i obté la segona victòria de la pretemporada
La Bruixa d’Or supera el Força Lleida i obté la segona victòria de la pretemporada
La Bruixa d’Or supera el Força Lleida i obté la segona victòria de la pretemporada

La Bruixa d’Or supera el Força Lleida i obté la segona victòria de la pretemporada

Els homes de Borja Comenge guanyen el conjunt lleidatà per 30 punts en un partit en què van anar de menys a més

Diumenge 29 de Setembre de 2013 a les 18:24

 

65 Força Lleida Llorente 4, Sutina 4, Matulionis 2, Vinson 21, Domínguez 3; Rubin de Celis, Lliteras, Sevillano 1, Arteaga 10, Llorca 20, Gasque i Balsells.

95 La Bruixa d’Or Waters 12, Eriksson 10, Kouguere 10, Monroe 9, Arteaga 8; Creus 6, Asselin 15, Hernández 10, Pardina, Giannopoulos 4, Larsen 7, i Kody 2.

Parcials: 17-23, 27-23; 15-24 i 6-25.

Àrbitres: Guirau, Cardús i Munar.

La Bruixa d’Or va superar amb solvència el compromís davant el Força Lleida, en el partit del Torneig Sol Vielha de Lleida. Un partit en què l’equip va anar augmentant l’avantatge en els dos darrers quarts fins a obrir un forat de 30 punts. Cinc jugadors bagencs –Asselin, Eriksson, Hernández, Waters i Kouguere– van anotar 10 o més punts, i Joan Creus va ser el màxim assistent del matx amb 9 passades convertides.

A l’inici del partit, el Força Lleida tenia moltes ganes de plantar cara a La Bruixa d’Or, i va començar molt fort amb aportacions d’un vell conegut, Àlex Llorca, i el persistent Terrell Vinson. Però de seguida, Oliver Arteaga s’encarregava d’empatar el partit a 6 punts. Monroe, però, amb un parell de cistelles, va encarregar-se de posar per davant La Bruixa d’Or.
En el segon període encara hi va haver més resistència lleidatana. L’equip de Joaquin Prado no es volia donar per vençut, i va arribar a anar per davant en alguns moments d’aquest segon quart. Gràcies a aportacions d’Asselin i Kouguere en defensa, però, Joan Creus podia posar, amb dos tirs lliures, l’equip de Borja Comenge per davant abans d’arribar al descans.
Ja en la segona meitat de partit, es va anar desfent la igualada. L’alt encert des de la línia de 6,75 de La Bruixa d’Or, que va acabar el partit amb un 57% d’encert en tirs de 3, va començar a posar terra pel mig. En el tercer quart, els “petits” com Hernández i Waters recuperaven i contraatacaven, però el Lleida encara era relativament a prop. Eriksson convertia 5 punts consecutius al final del tercer quart, que obrien l’sprint final de La Bruixa d’Or. En la darrera fase, el partit va estar totalment dominat pels manresans, que van poder incrementar l’avantatge davant d’un equip, el Força Lleida, que va notar el cansament. Larsen es va apuntar al festival anotador amb un triple ales acaballes del partit.
Bon partit de l’equip de Borja Comenge, que amb els minuts va trobar-se cada vegada més còmode sobre el parquet del Barris Nord. Prop de 300 persones es van aplegar al pavelló de la capital del Segrià per veure el duel entre l’equip de casa i La Bruixa d’Or, que aquesta setmana seguirà la seva preparació per l’inici de la temporada oficial amb dos partits més: un a Saragossa davant l’UCAM Múrcia i un altre a Sant Hilari amb el FIATC Joventut.

Borja Comenge, entrenador de La Bruixa d’Or, va parlar al final del partit: “Hem fet les coses millor a la segona part; hem pogut mantenir el ritme durant tot el partit; és molt bona senyal per nosaltres poder guanyar per 30 punts, tot i que cal ser curosos tenir en compte les circumstàncies en què estava el rival”.

forcalleida-la-bruixa-d-or-008 forcalleida-la-bruixa-d-or-001 forcalleida-la-bruixa-d-or-003