menu
La Bruixa d’Or cau davant l’Herbalife i certifica la dissetena posició
La Bruixa d’Or cau davant l’Herbalife i certifica la dissetena posició
La Bruixa d’Or cau davant l’Herbalife i certifica la dissetena posició

La Bruixa d’Or cau davant l’Herbalife i certifica la dissetena posició

Bona primera meitat dels homes de Pere Romero que s’enfonsen en una segona part nefasta amb només 24 punts. Eriksson, únic local en sobrepassar els 10 punts (16). 65 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Eriksson 16, Giannopoulos 9, Arteaga 6, Larsen 9; Kouguere 8, Asselin 2, Arco 6, Creus 5, Kody i Pardina. 95 Herbalife Gran Canaria | …

Divendres 9 de Maig de 2014 a les 16:16

Bona primera meitat dels homes de Pere Romero que s’enfonsen en una segona part nefasta amb només 24 punts. Eriksson, únic local en sobrepassar els 10 punts (16).

65 La Bruixa d’Or | Hernández 4, Eriksson 16, Giannopoulos 9, Arteaga 6, Larsen 9; Kouguere 8, Asselin 2, Arco 6, Creus 5, Kody i Pardina.

95 Herbalife Gran Canaria | Oliver 7, Newley 13, Hansbrough 18, Báez 14, Tavares 3; Bellas 14, Martín 15, Beirán 9 i Borovnjak 2.

Parcials: 18-23, 23-19; 12-25 i 12-28.

Àrbitres: Juan Carlos Arteaga, Oscar Perea y Jacobo Rial. Sin eliminados.

La Bruixa d’Or va certificar el fracàs en una temporada en què acabarà 17è a la classificació de la Liga Endesa, després de perdre amb l’Herbalife Gran Canaria per 30 punts de diferència. Tot i la bona primera meitat dels de Pere Romero, que van arribar a situar-se per davant, la horrorosa segona meitat va condemnar La Bruixa d’Or a un final cruel. En

el primer període, molt encert exterior i intercanvi de garrotades. Eriksson responia a la primera cistella amb un triple, i n’encadenava un altre després de la resposta d’Oliver. Newley i Báez entraven en joc, i al final del període, dues cistelles de Bellas situaven els canaris per davant (18-23).

En el segon quart, La Bruixa d’Or va trobar respostes en Larsen, ahir força inspirat a l’inici. Creus i Kouguere també anotaven des de més enllà de 6,75, i una cistella d’Eriksson posava per davant els del Bages (33-31) en el minut 17. El combatiu Arteaga aportava els darrers punts de la primera meitat per al Manresa, en resposta a un triple de Martín.

A l’inici de la segona meitat, l’equip ja donava símptomes d’haver-se esvaït. Els triples de Nacho Martín i Hansbrough, el més inspirat en l’inici del tercer quart, començaven a marcar distàncies. Arteaga i Kouguere, que va anotar un triple a les acaballes, intentaven respondre, però el rival començava a ser massa lluny (53-67).

En el darrer quart es va repetir la història del penúltim, però Bellas i Oliver s’apuntaven al festival anotador de triples de l’Herbalife. El veterà Eulis Báez ajudava des de la pintura, i els canaris seguien dominant el rebot, una faceta en què van superar clarament el Bàsquet Manresa. Amb aquesta derrota, La Bruixa d’Or queda condemnat a la 17a plaça.

Pere Romero, en la roda de premsa, es mostrava abatut i declarava que: “hi ha hagut dos partits: la primera part i la segona; en la primera meitat hem fet el que havíem de fer, amb més encert de 3 i menys en els tirs de dos; en la primera meitat hem controlat el partit, tot i les nostres mancances; en la segona meitat ens hem diluït, no hi ha hagut partit; em sento malament per no haver pogut fer millor la feina que se’m va encarregar”.