menu
La Bruixa d’Or cau en un mal darrer quart a Múrcia i perd opcions de salvació
La Bruixa d’Or cau en un mal darrer quart a Múrcia i perd opcions de salvació
La Bruixa d’Or cau en un mal darrer quart a Múrcia i perd opcions de salvació

La Bruixa d’Or cau en un mal darrer quart a Múrcia i perd opcions de salvació

Els de Pere Romero van dominar durant 30 minuts els murcians però es van enfonsar i van acabar perdent fins i tot el bàsquet average. 90 UCAM Murcia | San Miguel 7, Berni Rodríguez 6 Wood 15, Radovic 20 y Lima 12 ; Tillie 6, Ben Romdhane 3, Kelati 15, Davis 4 y Víctor Arteaga …

Diumenge 27 de Abril de 2014 a les 18:02

Els de Pere Romero van dominar durant 30 minuts els murcians però es van enfonsar i van acabar perdent fins i tot el bàsquet average.

 

90 UCAM Murcia | San Miguel 7, Berni Rodríguez 6 Wood 15, Radovic 20 y Lima 12 ; Tillie 6, Ben Romdhane 3, Kelati 15, Davis 4 y Víctor Arteaga 2. 79 La Bruixa d’Or | Álex Hernández 1, Arco 2, Giannopoulos 11, Monroe 10 y Asselin 10; Creus 6, Eriksson 18, Oliver Arteaga 15, Goodridge i Kouguere 6.

Parcials: 18-18, 15-24; 23-19 i 34-18.

Árbitres: Miguel Ángel Pérez, Carlos Cortés i Rubén Sánchez Mohedas.

Un dels moments més durs de la temporada arriba per a La Bruixa d’Or després de la derrota a Múrcia. Les opcions per la salvació són escasses després d’haver perdut per 11 punts amb l’UCAM Múrcia. L’equip va dominar bona part del partit però es va enfonsar en un darrer quart en què els murcians van estar molt encertats. .

El primer període va ser el més igualat de tots. A l’inici, intercanvi de cistelles entre els equips amb Giannopoulos i Asselin com a protagonistes en atac. Radovic ja començava el que seria el seu festival anotador en aquest període, però després sorgiria per part del Manresa un enèrgic i batallador Oliver Arteaga, un dels millors visitants, per empatar el partit amb 5 punts. .

A partir del minut 10, la cosa pintava molt millor per a La Bruixa d’Or, que es va endur el parcial per 9 punts de diferència. Eriksson va anotar 14 punts en aquest segon quart, i va ser l’artífex del distanciament entre els equips. El grec Giannopoulos seguia aportant i Monroe intentava sumar, tot i que no va acabar sent el dia de l’americà. .

En el tercer quart, La Bruixa d’Or intentava mantenir les distàncies al principi, amb Asselin i Creus des del triple (2 de 2). A partir d’aquest moment, però, Tillie des de dins, i Wood de de fora es sumaven a Radovic per començar a forçar la devallada manresana. .

El darrer quart va ser per oblidar: 34 punts encaixats van ser massa. Tot i que Arteaga oposava resistència a l’inici, juntament amb Giannopoulos, Kelati, Wood i Radovic celebraven un festival que va deixar La Bruixa d’Or a 3 victòries dels murcians, i amb l’average en contra. El triple final de Thomas Kelati posava la cirereta a 10 minuts que, a menys que hi hagi una revifalla de l’equip el sentencien a ser penúltim. .

Pere Romero, va parlar en la roda de premsa posterior el partit: “ha estat un partit amb 30 minuts en què hem dominat i hem controlat el joc del Múrcia, però a partir de la recuperació del Múrcia i dues pilotes perdudes per part nostra d’una manera tonta ens han condemnat; no hem sabut llegir en els moments importants com havia de ser el nostre joc; hem pres males decisions des de la banqueta, l’equip s’ha descontrolat en els moments finals”.