menu
La Bruixa d’Or es conjura per batre l’Estudiantes
La Bruixa d’Or es conjura per batre l’Estudiantes
La Bruixa d’Or es conjura per batre l’Estudiantes

La Bruixa d’Or es conjura per batre l’Estudiantes

Després de la dolorosa derrota a Valladolid, La Bruixa d’Or necessita remuntar el vol davant un altre rival directe com és l’Estudiantes. Cal passar pàgina i guanyar Diumenge, a les 12:30, La Bruixa d’Or rep l’Estudiantes, un rival directe per mantenir la categoria. L’equip de Txus Vidorreta té un partit guanyat més que els del Bages, …

Divendres 4 de Abril de 2014 a les 17:43

Després de la dolorosa derrota a Valladolid, La Bruixa d’Or necessita remuntar el vol davant un altre rival directe com és l’Estudiantes. Cal passar pàgina i guanyar

Diumenge, a les 12:30, La Bruixa d’Or rep l’Estudiantes, un rival directe per mantenir la categoria. L’equip de Txus Vidorreta té un partit guanyat més que els del Bages, que tenen la oportunitat de superar-los a la classificació. El Tuenti Móvil Estudiantes s’ha reforçat darrerament amb Fede Van Lacke i ha millorat molt la seva plantilla. La Bruixa d’Or, però, espera que el partit de diumenge serveixi per poder-se refer de la desfeta de la setmana passada.

Per part de La Bruixa d’Or, Borja Comenge té a la seva disposició tots els seus jugadors. La plantilla del Manresa té clar que cal refer-se de la derrota de la setmana passada a Valladolid. Va ser un cop dur per a jugadors, tècnics i afició, però no queda altre camí que seguir lluitant amb cos i ànima per la salvació. Un pas important podria ser aconseguir una victòria amb l’Estudiantes, que de pas deixaria els de Borja Comenge per davant dels madrilenys. En l’anada, els blaus van guanyar per un punt de diferència.

Per part del Tuenti Móvil Estudiantes, la mala situació en què es trobava l’equip va fer que es reforcés la plantilla amb Fede Van Lacke. L’argentí ha donat un plus als madrilenys, que en les darreres jornades ha aconseguit tres victòries amb Bilbao Basket, Iberostar Tenerife i Fuenlabrada. L’equip que dirigeix Txus Vidorreta ha trobat un nou equilibri i ha millorat. Per a aquest partit, però, no podran comptar amb Dejan Ivanov, encara de baixa per una lesió al dit que es va fer fa unes setmanes.

Borja Comenge, en la seva compareixença prèvia al partit, comentava que “ha estat una setmana difícil per la derrota a Valladolid, aquesta va ser una derrota especialment dura; hem d’afrontar les nostres responsabilitats, saber quin rol ha de fer cadascú per tirar endavant; va ser la derrota més dura de la temporada, perquè vam fer el pitjor partit de la temporada; a Estudiantes, Van Lacke ha donat molt equilibri, juguen moltes situacions de creació a partir d’ell”.