La Bruixa d’Or lluita Màlaga però perd després d’anar a remolc d’Unicaja

Els homes de Pere Romero paguen el poc encert exterior i un mal primer quart. Arteaga, amb 13 rebots i 21 de valoració, el destacat. 91 Unicaja | Toolson 2, Calloway 5, Suárez 2, Caner-Medley 10, Vázquez 7; Sabonis 13, Vidal 2, Urtasun 7, Granger 5, Kuzminskas 11, Gragic 16, Stimac 11. 75 La Bruixa …

Dissabte 3 de Maig de 2014 a les 21:25

Els homes de Pere Romero paguen el poc encert exterior i un mal primer quart. Arteaga, amb 13 rebots i 21 de valoració, el destacat.

91 Unicaja | Toolson 2, Calloway 5, Suárez 2, Caner-Medley 10, Vázquez 7; Sabonis 13, Vidal 2, Urtasun 7, Granger 5, Kuzminskas 11, Gragic 16, Stimac 11.

75 La Bruixa d’Or | Hernández 13, Giannopoulos 12, Kouguere 2, Monroe 9, Arteaga 10; Creus 8, Asselin, Eriksson 12, Ljubicic 9 i Kody.

Parcials: 24-12, 24-20; 24-19 i 19-24.

Àrbitres: Benjamín Jiménez, Lluís Guirao i Miguel Ángel Pérez-Niz.

Ja des de l’inici, els homes de Joan Plaza s’han començat a distanciar. Tot i que la primera cistella del matx ha estat obra d’Alex Hernández, de seguida Caner-Medley, Toolson i Calloway han encadenat un parcial de 10-0 que deixava amb avantatge els locals. Creus i Arteaga, el millor dels manresans avui (10 punts, 13 rebots i 20 de valoració), lideraven una tímida reacció.

En el segon període ha estat més igualat, Monroe i Ljubicic començaven anotant, però 5 pilotes perdudes en aquest període no deixaven que els de La Bruixa d’Or poguéssin remuntar. Abans de la mitja part, però, un triple de Joan Creus, tirs lliures de Ljubicic i una cistella de Giannopoulos deixaven els del Bages a 16 punts.

A la represa Arteaga seguia actiu i començava anotant però Dragic i Kuzminskas posaven un altre cop més de 20 punts entre malaguenys i catalans. Eriksson es desencallava amb una bomba marca de la casa i Giannopoulos hi afegia un triple, tot i que al final del quart Stimac i Sabonis tornaven a reaccionar.

El darrer període va ser molt més travat, fet que va afavorir els de Manresa, que es van imposar en el parcial. Hernández anotava fins a enfilar-se als 13 punts i ser el màxim anotador del Manresa. L’Unicaja només va haver d’administrar la seva renda en aquests darrers 10 minuts, i La Bruixa d’Or va acabar perdent un partit on tret del primer minut, va anar a remolc.

Pere Romero, declarava a la roda de premsa que “és un partit complicat, és un equip que porta 6 partits seguits guanyant; el partit s’ha tencat sobretot per la seva intimidació, i el nostre encert exterior no ha estat prou encertat per poder competir; de tota manera, estic orgullós del comportament dels jugadors, a 4 minuts ens hem posat a 13 punts i teníem opcions; ens estem acostant a l’objectiu de competir amb cada equip, tot i que la salvació és difícil i és tard”.