La Bruixa d’Or Manresa no culmina la remuntada a la pista del Gipuzkoa Basket

Tot i la bona actuació de Grigonis amb 25 punts, l’equip de Ponsarnau va poder superar al darrer quart els del Bages. 82 Gipuzkoa Basket | Jordan 3, Dean 12, Jordi Grimau 18, Hanley 6, Doblas 16; Motos, Iarochevitch 8, Olaizola, Franch 7, Díez 12, Huskic, Oroz. 75 La Bruixa d’Or Manresa | White 16, …

Diumenge 23 de Novembre de 2014 a les 20:10

Tot i la bona actuació de Grigonis amb 25 punts, l’equip de Ponsarnau va poder superar al darrer quart els del Bages.

82 Gipuzkoa Basket | Jordan 3, Dean 12, Jordi Grimau 18, Hanley 6, Doblas 16; Motos, Iarochevitch 8, Olaizola, Franch 7, Díez 12, Huskic, Oroz. 75 La Bruixa d’Or Manresa | White 16, Sakic 7, Dewar 5, Grigoris 25, Rizvic 6; Roger Grimau 2, Alex Hernández 4, Marc García, Sabata, Samuels 10, Haritopoulos.

Parcials: 23-22,27-11; 11-28 i 21-14.

Árbitres: Jiménez, Redondo, Oyón.

La Bruixa d’Or Manresa va perdre a Donosti per 82-75 en un partit amb bon inici, devallada, i remuntada dels homes de Pedro Martinez, que no van poder distanciar-se del rival després de recuperar-se amb un tercer quart molt bo (11-28). Grigonis va ser el millor, amb 25 punts.

La iniciativa en els primers minuts va anar a càrrec de La Bruixa d’Or Manresa, que es posava 4-9 amb 3 triples. El Gipuzkoa remuntava des de la línia de tirs lliures i es posava a només un punt. Al final del període, un triple dels locals permetia que el parcial els fós favorable.

El segon quart va ser quan el Manresa va estar més malament. Un parcial de 27-11 condemnava els catalans a remuntar. Jordi Grimau començava colpejant des del triple i Dean i Díez seguien ampliant l’avantatge. Alex Hernández feia una cistella per trencar el parcial però no era suficient per aturar l’embranzida local.

En el tercer quart, en canvi, es va girar la truita. Parcial pràcticament calcat, però a la inversa (11-28). El gran artífex de la remuntada va ser Grigonis, després que White, Grimau i Rizvic anotessin una safata cadascun. Una cistella de White, després dels minuts excelsos de Grigonis, empataven el partit a les portes del darrer període.

A la recta final tot estava per decidir, i La Bruixa d’Or Manresa no va saber seguir amb la dinàmica positiva, tot i fer defenses al límit molt bones amb solucions individuals com un llançament triple sobre la botzina de Díez. Els bascos van estar més fins als darrers minuts, i es van endur la victòria.

Pedro Martínez, a la roda de premsa, comentava que “ens ha costat recuperar-nos després de fer la remuntada, semblava que havíem fet molt desgast fins a arribar a remuntar”.