menu
La Bruixa d’Or marxa a Valladolid amb la victòria entre cella i cella
La Bruixa d’Or marxa a Valladolid amb la victòria entre cella i cella
La Bruixa d’Or marxa a Valladolid amb la victòria entre cella i cella

La Bruixa d’Or marxa a Valladolid amb la victòria entre cella i cella

El Valladolid és cuer amb 2 victòries, però en la darrera jornada va fer patir ni més ni menys que el València per aconseguir la victòria al Pisuerga. Comenge disposa de tots els seus homes per assaltar el pavelló castellà. Aquest dissabte, a les 19:00, La Bruixa d’Or visita el Polideportivo Pisuerga amb l’objectiu de …

Dijous 27 de Març de 2014 a les 18:36

El Valladolid és cuer amb 2 victòries, però en la darrera jornada va fer patir ni més ni menys que el València per aconseguir la victòria al Pisuerga. Comenge disposa de tots els seus homes per assaltar el pavelló castellà.

Aquest dissabte, a les 19:00, La Bruixa d’Or visita el Polideportivo Pisuerga amb l’objectiu de sumar una importantíssima victòria davant el CB Valladolid. La situació del club castellano-lleonès, dirigit a la banqueta pel manresà Ricard Casas, és delicada tant institucional com esportivament, però els recents fitxatges de Mack i Johnson han donat una empenta a l’equip.

El CB Valladolid és el proper entrebanc en el camí de La Bruixa d’Or cap a la salvació. Tot i la coneguda situació complicada del club, que és el darrer classificat amb 2 victòries, aquest pot ser un partit perillós per al Manresa. Els castellans volen regalar a la seva afició una victòria. A més, s’han reforçat amb dos jugadors, com són el base Armon Johnson i l’ala-pivot Lamont Mack. Aquest parell de noves incorporacions, juntament amb el base Pepe Pozas, han ajudat a fer competitiu l’equip, que, sense anar més lluny, la setmana passada va tenir contra les cordes el València Basket durant bona part del partit.

Pel que fa a La Bruixa d’Or, la setmana ha estat una mica més curta del normal, ja que després de jugar el partit diumenge passat, l’equip marxa aquest divendres cap a Pucela. No hi ha lesionats en la plantilla del Bàsquet Manresa, i el quadre de Borja Comenge té la intenció de sortir a per la victòria des del primer moment, amb la pressió afegida que el d’aquesta setmana és un rival que, teòricament i tenint en compte la classificació, s’hauria de guanyar.

L’entrenador de La Bruixa d’Or, Borja Comenge, parlava en la prèvia d’aquest partit: “tenim la sensació que és un partit especial, perquè feia temps que no jugàvem amb un rival de la nostra zona classificatòria; hem d’obligar-nos a guanyar, perquè fins ara hem demostrat que hem fet les coses millor que ells en quant a resultats; si en el partit del CAI ja vam parlar d’anar-lo a guanyar, en aquest encara ens hem d’exigir més”.