La Bruixa d’Or no aconsegueix culminar amb victòria un bon partit amb el CAI Saragossa 71-74

Els homes de Borja Comenge van tenir contra les cordes un equip dissenyat per competir a nivell continental. Els manresans es queden a un triple de forçar la pròrroga 71 La Bruixa d’Or | Hernández 12, Kouguere, Giannopoulos 2, Monroe 12, Arteaga 7; Eriksson 12, Ljubicic 8, Goodridge 6, Arco 8, Larsen 1 i Asselin …

Diumenge 23 de Març de 2014 a les 18:55

Els homes de Borja Comenge van tenir contra les cordes un equip dissenyat per competir a nivell continental. Els manresans es queden a un triple de forçar la pròrroga

71 La Bruixa d’Or | Hernández 12, Kouguere, Giannopoulos 2, Monroe 12, Arteaga 7; Eriksson 12, Ljubicic 8, Goodridge 6, Arco 8, Larsen 1 i Asselin 3. 74 CAI Zaragoza | Llompart 4, Stefansson 16, Rudez 10, Jones 12, Norel 12; Roll 12, Sanikidze 6, Marín, Tomàs, Tabú i Fontet 2.

Parcials: 17-23, 23-14; 15-19 i 16-18.

Àrbitres: Miguel García González, Martínez Fernández i Pérez Niz.

La Bruixa d’Or va estar a tres punts de guanyar un dels grans de la Liga Endesa al Nou Congost. Només va faltar un punt de sort per forçar la pròrroga davant d’un equip, el CAI Saragossa, que es va mostrar molt sòlid. Hernández, Monroe, i Eriksson van ser els més destacats, amb 12 punts cadascun.

En el primer parcial, Els visitants començaven amb força anotant dues cistelles de Norel i Stefansson, i van saber mantenir La Bruixa d’Or a ratlla, amb un marge de 5 punts que es va mantenir fins el final del període. Álex Hernández, amb 8 punts en el primer quart i Vernon Goodridge, mantenien els de Manresa a prop.

En el segon període, el Bàsquet Manresa va superar en 9 punts els oponents. Eriksson i Monroe, puntals anotadors de l’equip, començaven posant l’equip per davant (24-23). Arco s’afegia a la festa amb un triple, i Ljubicic, amb una gran aportació i entrega com sempre que surt de la banqueta, tornava a igualar el partit a 31 amb un triple. Al final dels segons 10 minuts, tres punts d’avantatge per al CAI.

En la represa es van veure uns 10 primers minuts defensius, amb bon treball per part de l’equip dirigit pel lleidatà Borja Comenge, i un Stefansson molt inspirat per part del Saragossa. Els darrers tirs lliures d’Arteaga deixaven el partit igualat, 55-56 a falta del darrer quart.

En la recta final, va faltar encert als del Bages. El CAI Saragossa va estar durant tot el quart per sobre, tot i que hi va haver, en dues ocasions, una possessió per empatar i forçar la pròrroga. Va sortir creu, i el CAI Saragossa es va endur una victòria que va haver de suar i patir.

Borja Comenge, a la roda de premsa, comentava que“un partit especialment fatigant; hi ha hagut moments en què semblava que el ritme era més per al CAI, però en altres moments semblava que podíem donimar el partit; en la darrera jugada ja no teníem temps morts i hem hagut d’improvitzar; ha estat un partit de molta lluita, amb moments per tots dos equips”.