menu
La Bruixa d’Or no culmina la remuntada i es queda sense victòria a Sant Sebastià
La Bruixa d’Or no culmina la remuntada i es queda sense victòria a Sant Sebastià
La Bruixa d’Or no culmina la remuntada i es queda sense victòria a Sant Sebastià

La Bruixa d’Or no culmina la remuntada i es queda sense victòria a Sant Sebastià

Un segon quart amb 10 punts condemna els manresans a anar a remolc tota la resta de partit, tot i el bon inici. 73 Gipuzkoa Basket | Salgado 6, Winchester 13, Robinson 11, Ramsdell 14, Doblas 19; Motos, Hanley 4, Cortaberria 6 i Assalit. 65 La Bruixa d’Or | Hernández 13, Eriksson 5, Kouguere 2, Monroe 13, Arteaga …

Diumenge 2 de Març de 2014 a les 21:12

Un segon quart amb 10 punts condemna els manresans a anar a remolc tota la resta de partit, tot i el bon inici.

73 Gipuzkoa Basket | Salgado 6, Winchester 13, Robinson 11, Ramsdell 14, Doblas 19; Motos, Hanley 4, Cortaberria 6 i Assalit. 65 La Bruixa d’Or | Hernández 13, Eriksson 5, Kouguere 2, Monroe 13, Arteaga 12; Giannopoulos 11, Joan Creus, Asselin, Ljubicic 7, Arco, Goodridge 2 i Larsen.

Parcials: 19-20, 17-10; 21-21 i 16-14.

Árbitres: Pérez Pizarro, Peruga, Sacristán. Descalificaron por personales a Goodrige.

La Bruixa d’Or no ha pogut endur-se la victòria de Sant Sebastià després d’un bon inici, però un mal segon període que va deixar enrere els de Borja Comenge. A la segona meitat, els del Bages van mantenir-se a prop dels bascos, però mai van aconseguir posar-se per davant amb prou avantatge.

En el primer període, Monroe i Arteaga començaven amb bon peu i mantenien a ratlla l’inici d’homes comDoblas i RamsdellÁlex Hernández, un dels millors a Sant Sebastià, liderava l’equip des de la posició de base en aquest primer quart, guanyat per La Bruixa d’Or gràcies a aportacions de Goodridge i també el grec Giannopoulos.

El segon quart començava bé, amb Arteaga i Ljubicic anotant, però l’equip va estar llavors uns minuts amb sequera anotadora, i els locals ja s’havien posat per davant. Ljubicic insistia amb penetracions que mantenien a una distància assequible el rival, però 10 punts en el parcial eren massa pocs per seguir a davant.

La segona meitat començava amb Hernández i Arteaga liderant l’equip, i un triple de Giannopoulos que empatava a 40. La reacció donostiarra venia de la mà de Salgado, amb molts minuts per l’absència de Neto, i Winchester. Arribava la recta final amb els bascos 5 punts per davant.

Aquest avantatge va ser suficient per al Gipuzkoa Basket, que va saber mantenir La Bruixa d’Or a ratlla durant el darrer quart. Doblas, el millor del rival, va estar molt inspirat en aquest període començant amb un tap, una assistència, i un rebot. Robinson i Winchester sentenciaven amb les dues darreres cistelles els manresans, que queden al límit de la zona de descens.

Borja Comenge, a la roda de premsa, declarava que “Hem fet un bon inici i venint d’una situació de derrotes clares és el que volíem; en el segon quart, i fins el final, el partit ha anat més cap als interessos del Gipuzkoa, tret de l’inici del tercer quart, en què hem fet una bona posta en escena; després no hem tingut resposta als 6 o 7 punts d’avantatge”.