Mal partit davant un Fuenlabrada encertat

L’equip del Bages perd amb els madrilenys per 90 a 64 davant d’un conjunt molt més encertat. 90 Montakit Fuenlabrada | Rodríguez 7, Baron 12, Panko 26, Clark 8, Akindele 10; Vega, Burtt 18, Díaz 5, Diagné 4 i Smits . 64 La Bruixa d’Or Manresa | White 19, Dewar, Grimau 10, Sakic …

Dissabte 20 de Desembre de 2014 a les 22:22

L’equip del Bages perd amb els madrilenys per 90 a 64 davant d’un conjunt molt més encertat.

90 Montakit Fuenlabrada | Rodríguez 7, Baron 12, Panko 26, Clark 8, Akindele 10; Vega, Burtt 18, Díaz 5, Diagné 4 i Smits .

64 La Bruixa d’Or Manresa | White 19, Dewar, Grimau 10, Sakic 13, Haritopoulos 4; Grigonis, Rizvic 2, Hernández, Fotu 9 i García 7.

Parcials: 26-14, 18-13; 20-11 i 26-26.

Àrbitres: Pérez Pizarro, García Ortiz i Fernández.

La Bruixa d’Or Manresa no va poder encadenar la segona victòria consecutiva a Fuenlabrada, on l’equip no es va trobar còmode en cap moment i l’alt percentatge d’encert en el tir dels locals va condemnar l’equip de Pedro Martínez a una dolorosa derrota.

En el primer període, els locals ja van començar a marcar distàncies, anotant el doble de punts que el Bàsquet Manresa. L’inici va ser igualat durant els primers 7 minuts, però Panko, el millor dels locals, va començar a puntuar, mentre les respostes dels manresans no trobaven l’anella. Després del 20-12, Pedro Martínez intentava parar el partit amb un minut de temps mort, però els locals seguien anotant fins el 24-12.

En el segon quart, poc encert del Manresa, que aconseguia anotar de la mà de Haritopoulos, però l’americà Panko seguia fent de les seves i sumava 18 punts a la mitja part. La Bruixa d’Or Manresa no trobava solucions en atac, tret de dues cistelles de Fotu i un triple de Garcia. Un triple del neozelandès deixava el Manresa a 12 punts, però responia Panko amb una altra cistella des dels 6,75.

Després de la mitja part, res de nou per part del Manresa. El període començava amb dos triples de Clark, que s’afegia a la festa. El Fuenlabrada s’escapava als 23 punts. Dues cistelles de Grimau intentaven aturar la sagnia, però els locals seguien amb un encert impressionant i ara era Akindele qui, des de la pintura, feia mal.

En el darrer període, La Bruixa d’Or Manresa intentava maquillar el resultat, fonamentalment amb els triples del base Davin White, destacat del Manresa amb 19 punts. L’americà va aconseguir fins i tot una esmaixada capturant el seu propi rebot, en una de les millors jugades del partit. Al final, però, Steve Burtt rematava la feina anotant des de tot arreu.

Pedro Martínez, a la roda de premsa, apuntava que «no hem estat capaços de competir; després d’uns bons minuts a l’inici, el Fuenlabrada ens ha agafat distància i no hem trobat respostes; no hem pogut estar al nivell sel nostre rival; en general, hem fet un molt mal partit i no en podem estar gens contents; a partir de veure diferències no hem estat a l’alçada, mentalment no hem trobat resposta».