La Bruixa d’Or no troba encert per batre el CAI

Els aragonesos guanyen per 57 a 73 al Nou Congost davant un Manresa que va començar bé però molt erràtic durant bona part del partit. 57 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 2, Dewar 6, Grimau 9, Sakic 8 i Rizvic 10; Grigonis 8, White 7, Fotu 7, Haritopoulo Angelats i Sabata. 73 CAI …

Diumenge 4 de Gener de 2015 a les 15:00

Els aragonesos guanyen per 57 a 73 al Nou Congost davant un Manresa que va començar bé però molt erràtic durant bona part del partit.
57 La Bruixa d’Or Manresa | Hernández 2, Dewar 6, Grimau 9, Sakic 8 i Rizvic 10; Grigonis 8, White 7, Fotu 7, Haritopoulo Angelats i Sabata.

73 CAI Zaragoza | Llompart 11, Sastre 5, Robinson 2, Katic 2 i Jelovac 15; Lisch 7, Tomàs 2, Landry 9, Norel 10, Goulding 10.

Parcials: 25-27, 14-18; 12-12 i 6-16.

Àrbitres: Jiménez, Calatrava i Martínez Díez.

La Bruixa d’Or Manresa no va poder sumar la que hagués estat la tercera victòria consecutiva davant el CAI Zaragoza, que va guanyar al Nou Congost en un duel amb massa errades per part dels locals. Tot i el bon treball de l’inici, l’equip va estar poc encertat en el segon tram de partit, i ho va acabar pagant.

En l’inici del partit, alt encert dels dos equips en un quart que va resultar espectacular, amb un 25-27 final. Un triple de Dewar i una pilota robada que esmaixava Rizvic posaven el 5-0. El CAI anava retallant des de la pintura, i diverses alternatives van acabar amb el 25-27 favorable al CAI.

En l’inici del segon quart La Bruixa d’Or va afluixar un pèl la intensitat, i el CAI va poder distanciar-se, sobretot a través dels seus homes interiors. El Manresa no trobava encert però la perseverança va fer que pogués ficar-se a prop de l’oponent. Grigonis empatava a 39 amb un triple, i Llompart i Landry tornaven a posar distància.

Després del descans, període amb molt poca anotació, però empat en el parcial 12-12. La insistència i bona feina d’Alex Hernández permetia retallar amb una pilota recuperada, i més tard Rizvic, el millor de La Bruixa d’Or Manresa, tornava a encertar en el 48-52.

El darrer quart va ser el pitjor per als interessos de La Bruixa d’Or, amb un parcial de 6 a 16 en contra. Molt poc encert, i cansament en una setmana en què s’han jugat 3 partits. De tota manera, fins que faltaven 3 minuts per acabar La Bruixa d’Or Manresa va tenir el rival a una distància assequible, però van faltar forces i encert. De res servia el triple de Fotu que posava el 57-73 final.

Pedro Martínez, deia a la roda de premsa que «ens ha faltat regularitat en el ritme defensiu; al segon quart hem estat malament en intensitat, però ho hem millorat molt, no hem portat el partit on l’havíem de portar; al tercer quart hem estat bé en actitud però ens ha faltat moure millor la pilota i ens hem frustrat en no poder resoldre; el Saragossa ha demostrat la seva superioritat, traient tirs amb poc avantatge; no hem tingut la mateixa energia que fa una setmana amb el Múrcia».