menu
L’ICL Manresa cau davant l’Herbalife Gran Canaria
L’ICL Manresa cau davant l’Herbalife Gran Canaria
L’ICL Manresa cau davant l’Herbalife Gran Canaria

L’ICL Manresa cau davant l’Herbalife Gran Canaria

Bona arrencada i després partit insuficient per poder estara l’alçada d’un rival. Chase Simon, el més destacat amb 16 punts. 88 Herbalife Gran Canaria | Pangos 7, Salin 11, Rabaseda 8, Báez 8 i Omic 11; Oliver 13, Savane 8, Newley 12, Pasecniks 2, Paulí 6, i Galdikas. 59 ICL Manresa | Thomas …

Diumenge 8 de Novembre de 2015 a les 16:29

Bona arrencada i després partit insuficient per poder estara l’alçada d’un rival. Chase Simon, el més destacat amb 16 punts.

 

88 Herbalife Gran Canaria | Pangos 7, Salin 11, Rabaseda 8, Báez 8 i Omic 11; Oliver 13, Savane 8, Newley 12, Pasecniks 2, Paulí 6, i Galdikas.

 

59 ICL Manresa | Thomas 5, Otverchenko 2, Simon 16, Sánchez 5 i Musli 6; Sandul 4, Montañez 3, Hernández 5, Grigonis 9, Barrera i Flis 4.

 

Parcials: 25-14, 15-11; 28-18 i 20-16.

Àrbitres: Peruga, Sánchez M., i Sacristán.

L’ICL Manresa no va poder allargar la increïble ratxa de 4 temporades consecutives guanyant a la pista del Gran Canària. Tot i la bona arrancada, l’equip s’ha aturat els 9 punts i l’Herbalife s’ha posat per davant sense donar opcions. Chase Simon, el més destacat dels manresans amb 16 punts.

L’inici del partit ha estat marcat per la bona sortida de l’ICL Manresa, que s’ha avançat amb cistelles de Chase Simon, Otverchenko i Thomas. A partir d’aquest moment, però, crisi d’anotació dels bagencs, que s’han quedat clavats als 9 punts. Salin ha estat el botxí, juntament amb Oliver, i l’Herbalife aconseguia ja una renda de més de 10 punts en el primer període.

Des d’aquest moment l’Herbalife ha dut la iniciativa, i no ha deixat que el Manresa s’acostés. A la mitja part els canaris tenien ja 15 punts de marge, aconseguits a base d’un molt millor encert des de totes les distàncies. L’ICL no trobava solucions en atac.

Tornant dels vestidors, anotava Musli, ahir amb menys incidència i minuts de l’habitual. Chase Simon responia el triple de Salin amb un dos més u. Tot i que Alex Hernández també encertava des dels 6,75 metres, l’Herbalife va trobar respostes i en el tercer quart superava ja els 20 punts d’avantatge.

El darrer període va ser un tràmit, tot i que per un moment Grigonis es va afinar des dels triples amb 2 encerts consecutius. Els locals van voler fer-ho maco per dedicar la victòria a Kyle Kuric, que ha estat operat aquesta setmana d’un tumor al cap. Kuric va ser el protagonista absent de la jornada, i tots els equips van sortir a la pista amb una samarreta de suport.