menu
L’ICL Manresa rep el FC Barcelona Lassa amb la intenció de donar la sorpresa
L’ICL Manresa rep el FC Barcelona Lassa amb la intenció de donar la sorpresa
L’ICL Manresa rep el FC Barcelona Lassa amb la intenció de donar la sorpresa

L’ICL Manresa rep el FC Barcelona Lassa amb la intenció de donar la sorpresa

Dejan Musli ha tingut un problema al genoll durant la setmana, i s’ha perdut entrenaments. S’espera, però, que diumenge pugui estar a punt per al derbi català. Arriba un dels partits més esperats de la temporada al Nou Congost. Visita el Bages el FC Barcelona Lassa, que es medirà diumenge a les 19:00 a l’ICL …

Divendres 4 de Desembre de 2015 a les 18:39

Dejan Musli ha tingut un problema al genoll durant la setmana, i s’ha perdut entrenaments. S’espera, però, que diumenge pugui estar a punt per al derbi català.

Arriba un dels partits més esperats de la temporada al Nou Congost. Visita el Bages el FC Barcelona Lassa, que es medirà diumenge a les 19:00 a l’ICL Manresa, fins el moment amb un excel·lent balanç de victòries-derrotes. Els blaugrana juguen aquesta nit a Atenes un partit d’Eurolliga, i per part de l’ICL Manresa ha tingut problemes al genoll durant la setmana Dejan Musli, tot i que s’espera que estigui recuperat.

L’ICL Manresa afronta el repte de donar la campanada de la jornada guanyant el FC Barcelona Lassa, un dels equips més poderosos de la lliga. L’equip d’Ibon Navarro, en una situació òptima després de la darrera victòria a Tenerife, enfronta el partit amb moral i sabent que caldrà donar-ho tot per poder combatre els blaugrana. Dejan Musli estarà molt probablement recuperat d’un al gest al genoll sofert aquesta setmana, que ha fet que es perdés entrenaments.

Per la seva banda, el FC Barcelona Lassa ha de jugar encara un partit abans de la seva visita al Nou Congost, aquesta setmana oferta per TeleDeporte. Els culers juguen avui davant el Panathinaikos a Atenes en un partit de l’Eurolliga. Aquesta temporada, a la Lliga Endesa, han perdut només un partit. Compten amb el jugador més ben valorat ara per ara, Ante Tomic. L’ICL Manresa, té el segon en valoració, Dejan Musli.

L’entrenador de l’ICL Manresa, Ibon Navarro, declarava a la sala de premsa que «hem tingut un percanç amb Dejan Musli que torna a entrenar avui; la resta estan tots bé; la nostra setmana ha estat exactament igual que una altra; és el primer partit d’un equip dels grans a casa, volem veure si som capaços d’haver après a competir davant dels grans».