menu
L’ICL Manresa es retroba amb el Congost davant un dels grans, el Laboral Kutxa
L’ICL Manresa es retroba amb el Congost davant un dels grans, el Laboral Kutxa
L’ICL Manresa es retroba amb el Congost davant un dels grans, el Laboral Kutxa

L’ICL Manresa es retroba amb el Congost davant un dels grans, el Laboral Kutxa

Ibon Navarro s’enfronta per primera vegada com a primer entrenador al “seu” equip, amb el dubte de Jermaine Thomas i després d’una derrota a Donosti. Arriba un dels grans de la Lliga Endesa al Nou Congost. El Laboral Kutxa, ex- equip d’Ibon Navarro visita la capital del Bages després d’haver guanyat el Reial Madrid, i ensopegar …

Divendres 8 de Gener de 2016 a les 18:28

Ibon Navarro s’enfronta per primera vegada com a primer entrenador al “seu” equip, amb el dubte de Jermaine Thomas i després d’una derrota a Donosti.

Arriba un dels grans de la Lliga Endesa al Nou Congost. El Laboral Kutxa, ex-equip d’Ibon Navarro visita la capital del Bages després d’haver guanyat el Reial Madrid, i ensopegar la mateixa setmana davant l’Olimpiakós. L’ICL tindrà el dubte fins a darrera hora de Jermaine Thomas, encara afectat pels problemes a l’esquena.

L’ICL Manresa vol esborrar el darrer partit contra el Gipuzkoa amb la visita del Laboral Kutxa. Serà un partit especial per a Ibon Navarro, que s’enfronta per primera vegada liderant una banqueta al seu equip de tota la vida, on es va formar com a entrenador i on va debutar la temporada passada. Els bagencs estan encara pendents de Jermaine Thomas, que té afectat un disc de la columna i no se sap si podrà reaparèixer. Han tingut molèsties durant la setmana Chase Simon i Marius Grigonis, però s’espera que puguin ser al partit.

El Laboral Kutxa, per la seva banda, ve de guanyar el Real Madrid en la passada jornada de lliga, però va perdre aquest dijous a la nit també al Buesa Arena davant l’Olimpiakós grec. Els bascos tenen aquesta temporada en Ioannis Bourousis el seu referent. El pivot grec és l’MVP de la lliga, amb 14 punts de mitjana i més de 22 de valoració per partit. Torna al Congost Adam Hanga, exjugador del Bàsquet Manresa.

Ibon Navarro, destacava en la roda de premsa que «ara mateix, sembla complicat que Jermaine pugui ser al partit; Grigonis s’ha perdut algun entrenament aquesta setmana, i Simon ha anat a un altre ritme, ambdós casos per culpa d’una fascitis; va quedar clar després d’analitzar el partit que, ens hem d’exigir competir; ens vam equivocar, no vam jugar de la manera que ens feia falta per guanyar el partit; estem a 3 victòries del descens, i és en això en el que em fixo».