menu
Derbi català al Nou Congost, en un dia amb estrena d’himne
Derbi català al Nou Congost, en un dia amb estrena d’himne
Derbi català al Nou Congost, en un dia amb estrena d’himne

Derbi català al Nou Congost, en un dia amb estrena d’himne

L’ICL Manresa s’enfronta al FC Barcelona Lassa B, que és el desè classificat amb 2 victòries. Tots els bagencs disponibles per al partit en què s’estrenarà himne al Nou Congost. Duel català entre el FC Barcelona B i l’ICL Manresa, en un Nou Congost que de moment només coneix la victòria després de dos partits …

Divendres 27 de Octubre de 2017 a les 17:57

L’ICL Manresa s’enfronta al FC Barcelona Lassa B, que és el desè classificat amb 2 victòries. Tots els bagencs disponibles per al partit en què s’estrenarà himne al Nou Congost.

Duel català entre el FC Barcelona B i l’ICL Manresa, en un Nou Congost que de moment només coneix la victòria després de dos partits disputats a casa. Aleix Duran podrà comptar amb tota la seva plantilla, mentre que per part del FC Barcelona no hi ha cap baixa d’última hora. Els culers, desens, tenen dues victòries i busquen la tercera.

Aquest diumenge a les 19:00 jornada d’estrena al Nou Congost amb el nou himne sonant per primera vegada al pavelló manresà. L’ICL Manresa de moment compta per victòries els partits a casa, i a més ve de 3 victòries consecutives , dues de les quals fora de casa en partits ajustats. Aleix Duran podrà comptar amb tots els seus efectius per al partit de diumenge.

Per la seva banda, el FC Barcelona Lassa B, dirigit per Alfred Julbe, és un equip jove amb grans talents. En la darrera jornada, va estar a punt d’aconseguir la victòria a casa davant el Palencia, però no van poder guanyar. Els blaugrana porten 2 partits guanyats i 3 de perduts, i són desens a la classificació. El manresà Marc Garcia, ex-jugador del seu oponent, podria entrar a la convocatòria.

Aleix Duran deia en roda de premsa aquest divendres que «aquesta setmana hem pogut comptar amb tots els efectius tret de Bebo, que està parat i ens condiciona una mica en entrenaments; hem pogut construir des de la victòria i és molt més còmode; l’equip és conscient i està per la labor de fer-ho; juguem contra un rival que no sabem amb quins jugadors vindrà, i hem treballat coses nostres, que ens serveixen per qualsevol equip de la lliga i contra el talent del FC Barcelona».