menu
L’ICL Manresa rep el CB Clavijo, un equip imprevisible en un duel inèdit
L’ICL Manresa rep el CB Clavijo, un equip imprevisible en un duel inèdit
L’ICL Manresa rep el CB Clavijo, un equip imprevisible en un duel inèdit

L’ICL Manresa rep el CB Clavijo, un equip imprevisible en un duel inèdit

Duel inèdit en una setmana marcada per les convocatòries de les seleccions, i amb el seriós dubte de Jokubas Gintvainis per part dels locals. S’enfronten per primera vegada el Bàsquet Manresa i el CB Clavijo, que ara per ara és el 16è classificat amb 3 victòries. Un equip amb capacitat per sorprendre, i un ICL …

Divendres 24 de Novembre de 2017 a les 17:10

Duel inèdit en una setmana marcada per les convocatòries de les seleccions, i amb el seriós dubte de Jokubas Gintvainis per part dels locals.

S’enfronten per primera vegada el Bàsquet Manresa i el CB Clavijo, que ara per ara és el 16è classificat amb 3 victòries. Un equip amb capacitat per sorprendre, i un ICL Manresa que no disposarà de Gabriel Lundberg, concentrat amb la selecció de Dinamarca, i amb el dubte de Jakis Gintvainis, que es va lesionar en la darrera jornada.

Comencem dues setmanes consecutives amb partit al Nou Congost. L’ICL Manresa enceta una setmana amb 3 partits. A banda de la baixa ja sabuda de Gabriel Lundberg, que ha marxat amb la selecció danesa per disputar la classificació per l’Europeu, Jakis Gintvainis no ha entrenat i és per tant «seriós dubte» per al partit de diumenge a les 19:00.

Per la seva banda, el CB Clavijo, que visita per primera vegada el Nou Congost, és després de 9 jornades el 16è classificat, amb 3 victòries. Els de la Rioja han incorporat aquesta setmana l’exterior canadenc Jabs Newby, que podria actuar ja diumenge. És un equip imprevisible, tal com apuntava Aleix Duran.

El tècnic de Terrassa deia a la roda de premsa d’aquest divendres que «hem tingut una setmana marcada per les finestres FIBA, amb Lundberg concentrat amb la seva selecció i Bebo també; a més, la lesió de Gintvainis que no ha entrenat, i tant ell com nosaltres estem fent el possible per si ens pot ajudar, és dubte molt seriós; els vinculats ens han ajudat a entrenar, però està clar que el nivell que teníem fa un parell de setmanes que no el podem tenir; juguem contra un equip imprevisible, difícil de llegir; és l’equip que fa perdre més pilotes al rival, aconsegueixen fer-te sentir incòmode, i un cop més hem de tenir paciència, cuidar la pilota i moure-la bé».