menu
L’ICL Manresa rep el Levitec Huesca després d’una setmana moguda
L’ICL Manresa rep el Levitec Huesca després d’una setmana moguda
L’ICL Manresa rep el Levitec Huesca després d’una setmana moguda

L’ICL Manresa rep el Levitec Huesca després d’una setmana moguda

Contratemps per raons diferents de Hamilton, Muñoz, Sakho i Gintvainis. Tot i així, Aleix Duran espera poder comptar amb tots els jugadors per al partit de diumenge a les 19:00. L’ICL Manresa pretén allargar la sèrie de victòries després d’una setmana en què diversos problemes han afectat l’equip. Les lesions de Hamilton i Sakho, la …

Divendres 10 de Novembre de 2017 a les 17:52

Contratemps per raons diferents de Hamilton, Muñoz, Sakho i Gintvainis. Tot i així, Aleix Duran espera poder comptar amb tots els jugadors per al partit de diumenge a les 19:00.

L’ICL Manresa pretén allargar la sèrie de victòries després d’una setmana en què diversos problemes han afectat l’equip. Les lesions de Hamilton i Sakho, la malaltia de Gintvainis i la pèrdua familiar de Muñoz han afectat l’equip, que espera no perdre el to davant el Levitec Huesca, novè classificat.

Ha estat una setmana accidentada al Nou Congost. Després de la victòria a Palma de Mallorca en la jornada 7, l’equip de l’ICL Manresa ha patit diversos contratemps. Ashley Hamilton s’ha vist afectat per unes molèsties al turmell i al peu que ja arrossega des de la setmana passada. Aquesta setmana va morir l’avi d’Álvaro Muñoz, i el jugador va viatjar a Madrid dues vegades per poder seguir el seu estat i ser al seu comiat, fet que li ha fet perdre un entrenament. Jordan Sakho, per la seva banda, ha sofert una inflamació al genoll i se li ha diagnosticat un pinçament al menisc. L’últim afectat ha estat Jakis Gintvainis, que està passant un procés víric i perdrà probablement entrenaments del final de la setmana. Els vinculats han entrenat amb l’equip, i en funció de les baixes entraran uns o altres a la convocatòria per diumenge.

Per la seva banda, el Levitec Huesca arriba al Nou Congost disposat a refer-se de la darrera derrota soferta a casa davant el Chocolates Trapa Palencia, per només tres punts de diferència. Els aragonesos, la millor defensa fins ara de la lliga LEB Or, tenen els seus referents en el pivot Albert Fontet i l’aler canari Sergio Rodríguez. El màxim anotador de l’equip, és l’holandès Kevin van Wijk, amb 15 punts per partit.

Aleix Duran explicava com ha anat la setmana en la prèvia: «hem tingut bastants problemes aquesta setmana; l’Ashley tenia problemes al turmell i al peu, que el van fer ser dubte per al partit de Palma, i el fan estar incòmode tot i que sembla que no hi ha res greu tot i que encara no està al 100%; va morir l’avi de l’Álvaro i va anar a Madrid per anar-lo a veure i després per anar a l’enterrament; vam tenir un problema amb el genoll del Jordan, que té un pinçament al menisc, i ahir va entrenar a mitges i veurem avui; Gintvainis té un procés víric i el més probable és que avui no entreni; ha estat una setmana accidentada, però esperem que el to i la confiança de l’equip no el perdem; el rival requereix aquest to i intensitat, i no hem pogut entrenar com caldria».