menu
L’ICL supera el CB Clavijo en un partit creixent
L’ICL supera el CB Clavijo en un partit creixent
L’ICL supera el CB Clavijo en un partit creixent

L’ICL supera el CB Clavijo en un partit creixent

Els del Bages van de menys a més per superar els de la Rioja. Muñoz, amb 21 punts, Allen am 18 i Trias amb 15, els líders anotadors del partit. 91 ICL Manresa | Costa, Allen 18, Jou 6, Hamilton 6 i Trias 15; Mugica 1, Sakho 11, Brià, Garcia, Muñoz 21 i Gintvainis …

Diumenge 26 de Novembre de 2017 a les 22:08

Els del Bages van de menys a més per superar els de la Rioja. Muñoz, amb 21 punts, Allen am 18 i Trias amb 15, els líders anotadors del partit.

 

91 ICL Manresa | Costa, Allen 18, Jou 6, Hamilton 6 i Trias 15; Mugica 1, Sakho 11, Brià, Garcia, Muñoz 21 i Gintvainis 13.

 

70 CB Clavijo | Quintela 5, Martínez 6, Coggins 14, Yates 10 i Adala 7; Gutenius 13, Jansen 2, Balamou 2 i Newby.

 

Parcials: 19-19, 25-16; 20-18 i 27-17.

L’ICL Manresa ja en té una altra al sac. Tot i que pot semblar-ho, no va ser una victòria fàcil per als homes d’Aleix Duran, que en la primera meitat de partit van trobar un Clavijo lluitador i combatiu. Álvaro Muñoz amb 21 punts sortint des de la banqueta, Allen amb 18, i Trias amb 15 van ser els més destacats del quadre local.

El partit començava amb igualtat i amb els visitants sorprenent molt en defensa i trobant individualitats en atac, tal com ja havia advertit Aleix Duran a la prèvia. Trias liderava les primeres jugades i anotava per partida doble en un període que va acabar amb igualtat màxima. Noah Allen anotava ja 6 punts.

En el segon període, l’ICL Manresa aconseguia distanciar-se una mica. Anotava Guillem Jou, ahir en el cinc inicial, des del triple per primer cop. Sakho seguia sumant amb un cop de dits, i Álvaro Muñoz va tornar a entrar per clavar els dos primers triples. Un parell de pilotes pispades pels locals permetien començar a decantar el partit.

Després de la mitja part, de nou un parcial igualat. Tot i això, la segona part començava amb dos triples consecutius d’Álvaro Muñoz, que feia demanar temps mort als visitants. Costa es carregava amb la tercera falta i entrava Gintvainis, que ahir va fer una mostra del seu compromís jugant després d’una setmana difícil per una lesió.

En el quart període, Anotaven Noah i Trias per començar, i les faltes castigaven els visitants amb 2 eliminats. Els triples de Muñoz i Gintvainis posaven més de 20 punts de diferència, i a la recta final del partit van poder tenir entrada els vinculats Brià i Garcia.

Aleix Duran declarava en roda de premsa que «era un rival que té una defensa que fa equivocar molt, i havíem parlat molt sobre això; defensivament sabíem que era un equip que ens podia causar problemes a través de les individualitats; en el segon quart hem ajustat coses, sobretot a nivell ofensiu: ens hem passat millor la pilota, els tirs éren més clars, però encara ens agafaven massa rebots, i això ho hem hagut d’ajustar a la mitja part; tot i marxar de 17 punts, ells no s’han deixat anar i s’han posat a 9 punts; en el darrer quart hem fet un període seriós, i al final hem aconseguit acabar tenint un final relativament fàcil».