menu
L’ICL Manresa comença una segona volta que promet emocions a Cáceres
L’ICL Manresa comença una segona volta que promet emocions a Cáceres
L’ICL Manresa comença una segona volta que promet emocions a Cáceres

L’ICL Manresa comença una segona volta que promet emocions a Cáceres

Després d’acabar amb victòria la primera meitat de temporada a Lleida, primer partit de tornada a Extremadura, davant d’un rival amb talent situat a mitja taula. Ja s’ha complert la meitat de lliga, amb l’ICL Manresa en segona posició i en bon moment després de la classificació per la final de la Copa Princesa d’Astúries. …

Dijous 11 de Gener de 2018 a les 12:57

Després d’acabar amb victòria la primera meitat de temporada a Lleida, primer partit de tornada a Extremadura, davant d’un rival amb talent situat a mitja taula.

Ja s’ha complert la meitat de lliga, amb l’ICL Manresa en segona posició i en bon moment després de la classificació per la final de la Copa Princesa d’Astúries. La victòria a Lleida va deixar un bon regust, però la LEB Or no s’atura, i els homes d’Aleix Duran segueixen ara el seu camí a la pista del Cáceres Patrimonio de la Humanidad. L’equip extremeny és 11è amb 8 victòries i 9 derrotes.

L’ICL Manresa comença la segona volta a Cáceres. Aleix Duran i els seus homes intentaran aconseguir la cinquena victòria consecutiva en una pista complicada, però amb la moral alta, després de la victòria al Barris Nord, que classificava l’equip per jugar la final de la Copa Princesa. Mica en mica, Gintvainis es va reincorporant a la dinàmica de l’equip, i podria formar part de l’expedició.

Per la seva banda, el Cáceres Patrimonio de la Humanidad, és a la zona tranquil·la de la classificació, amb el balanç entre victòries i derrotes pràcticament igualat. Serà un partit en una pista complicada, on homes com el base Guillermo Corrales, Sergio Pérez o Rolandas Jakstas poden tornar a complicar la vida als manresans, tal com ja va passar en la primera jornada de lliga.

Aleix Duran, que compareixia aquest dimecres en una roda de premsa, apuntava que «comencem la segona volta després d’haver aconseguit ser competitius, i el que ens hem proposat és afrontar els partits davant de rivals que ja coneixem amb el mateix respecte i humilitat que ho hem fet; és una segona volta on tots els equips creixeran, ja sigui per entrenament o per fitxatges; el partit de Cáceres és un exemple clar: un equip que ens va posar les coses difícils, que roba moltes pilotes, amb jugadors amb un rol molt definit, i bon equilibri interior-exterior; és un equip que mai es desenganxa del partit».