menu
Mesures especials COVID-19 per la temporada d’abonaments 2020-21
Mesures especials COVID-19 per la temporada d’abonaments 2020-21
Mesures especials COVID-19 per la temporada d’abonaments 2020-21

Mesures especials COVID-19 per la temporada d’abonaments 2020-21

El Bàsquet Manresa anuncia les mesures excepcionals que s’han pres per aquesta temporada pel que fa a abonaments, restriccions i compensacions.

Dijous 17 de Setembre de 2020 a les 18:00

Per aquesta temporada 2020-21, el Bàsquet Manresa ha previst un seguit de mesures, un cop s’han esgotat totes les possibilitats que hi havia de començar la lliga disputant partits amb públic al pavelló. El club seguirà pressionant per tal que a la Lliga Endesa es pugui permetre almenys un nombre determinat de públic, tal com es fa en partits no oficials, i altres esports o activitats.

Mentre no es puguin disputar partits amb públic, el Bàsquet Manresa té la obligació de donar prioritat als abonats que estan renovant des de finals de juny, amb l’inici de la Campanya d’Abonaments. És per això que s’han pres les següents mesures:

  • No es vendran entrades a taquilla fins que l’aforament permeti l’accés a tots els abonats. En cas necessari, el club es reserva el dret a reorganitzar les localitats per assegurar les mesures sanitàries establertes.

  • No es faran nous abonats aquesta temporada. El dia límit per abonar-se és el 30 de setembre.

  • Quan es permeti una entrada restringida de públic, NOMÉS entraran abonats. Es buscarà un sistema equitatiu per distribuir l’entrada als partits.

  • Per a la temporada 2021-2022, els abonats d’aquesta temporada 2020-2021 tindran preferència a l’hora de renovar, millorar la seva ubicació o adquirir noves localitats.

  • Si finalment no es té accés a veure almenys 18 partits, es podrà descomptar el 50% de la part no gaudida en directe. Aquest descompte es repartirà en les 3 properes temporades.

  • Qui ja hagi renovat i no estigui d’acord amb les compensacions que ofereix el club, por contactar a través de telèfon al 93 872 15 03 o bé per mail a [email protected] i s’intentarà trobar una solució al seu cas.