menu
El BAXI Manresa 2021-2022 ja s'ha posat en marxa
El BAXI Manresa 2021-2022 ja s'ha posat en marxa
El BAXI Manresa 2021-2022 ja s'ha posat en marxa

El BAXI Manresa 2021-2022 ja s'ha posat en marxa

Les cares noves de la plantilla s'han pogut veure per primer cop a Manresa, en la presentació de l'equip a la seu de Mútua Intercomarcal.

Dilluns 9 de Agost de 2021 a les 17:29

El nostre equip ja ha començat a treballar. El BAXI Manresa ha fet aquest dilluns la primera sessió de grup al Nou Congost, i també la primera aparició pública. S'ha celebrat una roda de premsa a la seu de Mútua Intercomarcal, col·laborador del club durant 3 dècades. Enric Torres, President de Mútua Intercomarcal, Josep Sáez, President del Bàsquet Manresa, i l'entrenador del BAXI Manresa Pedro Martínez han intervingut en un acte distès i ple de bons desitjos per a l'equip.

En una de les seves primeres aparicions com a President de Mútua Intercomarcal, Enric Torres ha donat la benvinguda a jugadors i tècnics, i ha remarcat la "normalitat" amb què es presenta l'equip cada any, tot i «el munt d'esforços i sacrificis que s'han fet en els darrers 90 anys per tal que hi hagi un equip de bàsquet a la nostra ciutat».

Per la seva banda, el President del Bàsquet Manresa, Josep Sáez, ha tingut paraules d'agraïment per a la gent de Mútua Intercomarcal, i ha donat suport a la plantilla. Sáez ha volgut recalcar que «passa el temps, però el que no canvia és com sentim el Bàsquet Manresa: una cosa de casa nostra, que ens fa treballar i ens dóna il·lusió per competir a la màxima categoria».

Per últim, Pedro Martínez, entrenador del BAXI Manresa, ha parlat sobre l'equip que s'ha format aquest estiu, i ha augurat que «comencem una temporada que segur que tindrà moments complicats, però confiem en que hem fet un bon equip; necessitem l'empenta del nostre públic, que per nosaltres és fonamental».

L'acte ha acabat amb la ja clàssica primera foto d'equip i les primeres entrevistes concedides als mitjans de comunicació que s'han acostat fins a la seu de Mútua Intercomarcal per seguir l'acte.