menu
El BAXI Manresa jugarà amb una samarreta especial que regalarà a tots els abonats
El BAXI Manresa jugarà amb una samarreta especial que regalarà a tots els abonats
El BAXI Manresa jugarà amb una samarreta especial que regalarà a tots els abonats

El BAXI Manresa jugarà amb una samarreta especial que regalarà a tots els abonats

L'equip utilitzarà per primer cop una elàstica de màniga curta amb què homenatjarà els seus aficionats en la darrera jornada de lliga.

Divendres 21 de Maig de 2021 a les 17:20

El BAXI Manresa no ha pogut tenir el suport dels seus abonats al Nou Congost, però 'portarà' tota la seva gent a la pista en la última jornada. L'equip durà una samarreta especial on hi haurà impresos els noms dels 2405 abonats de la temporada 2020-2021.

S’ha creat una edició especial de la samarreta de joc, incorporant el nom de tots els abonats. Es farà servir per primer cop una samarreta de màniga curta, amb un tallatge entallat, elàstica i elaborada per la factoria solsonina PENTEX, que fa per primer cop una equipació de bàsquet de màniga curta.

Aquesta iniciativa del club vermell es pot dur a terme gràcies a la col·laboració dels patrocinadors del club BAXI, Avinent, Macsa, Deltalab, CaixaBank i PENTEX, que es podran veure a la samarreta.

Repte per als abonats
El club va llançar un repte per als abonats i seguidors a les xarxes socials: aconseguir més de 2405 interaccions a Twitter (sumant "m'agrades" i retuits) o bé aconseguint 2405 "m'agrada" a Instagram. Amb la xifra d'Instagram aconseguida, que coincideix amb el número d'abonats d'aquesta temporada, el BAXI Manresa regalarà una samarreta d'aquesta edició especial a cada abonat, que la podrà passar a buscar a les oficines del club (de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00) a finals del mes de juny.

Procés de recollida de samarretes

De cara a la recollida de samarreta cal tenir en compte aquests quatre punts:

  • El club avisarà del dia en què es poden començar a recollir a la botiga del Nou Congost.
  • Es disposarà de talles 16, S, M, L, XL, XXL fins a exhaurir existències.
  • Estaran disponibles per als abonats de la temporada 2020-2021 que estiguin al corrent de pagament.
  • N'estan exclosos els abonaments de la categoria "Baby".

També es poden veure als LEDS
A banda d'aquesta samarreta especial amb els noms, els abonats també podran ser virtualment al Nou Congost en el darrer partit. BAXI convida els aficionats que ho vulguin a veure's a les pantalles LED, en una iniciativa que encapçala el principal patrocinador del club amb Book Your Stadium. Encara es poden enviar selfies AQUÍ.