menu
El júnior A inicia demà l'estatal de Granada
El júnior A inicia demà l'estatal de Granada
El júnior A inicia demà l'estatal de Granada

El júnior A inicia demà l'estatal de Granada

El conjunt dirigit per Pere Romero, Sergi Huerta i Gerard Carrión està enquadrat al grup A de la competició juntament amb el Reial Madrid, el Baskonia i l'Stadium Casablanca de Saragossa

Dimecres 23 de Juny de 2021 a les 10:39

Granada serà l'escenari, des de demà i fins el dimecres 30 de juny, d'una nova edició del campionat d'Espanya de clubs en categoria júnior masculí, en el qual prendrà part el Júnior A del Catalana Occident Manresa. Els bagencs competiran en el grup A juntament amb el Reial Madrid, el gran favorit, el Baskonia i l'Stadium Casablanca de Saragossa.

L'expedició manresana està formada pels tècnics Pere Romero, Sergi Huerta i Gerard Carrión, pel preparador físic Abel Ruiz, pel fisioterapeuta Roger Fontanet i pels jugadors Adrián Garcia, Musa Sagnia, Ferran Fernández, Jonathan Lozano, Bernat Farell, Edgar Medina, Gerard Gutiérrez, Toni Naspler, Alex Rubín de Celis, Paul Ater Maker Bol, Ferran Torreblanca i Arnau Saló.

El Catalana Occident debutarà demà a les 18:15 h davant els aragonesos, al pavelló Veleta. Divendres a les 16 h jugarà enfront els bascos, al pavelló Universiada, i dissabte tancarà la fase de grups contra els madridistes, a les 18:15 h al Palacio de Deportes. En cas de classificar-se entre els tres primers del seu grup, disputarà diumenge els vuitens de final. Els quarts seran dilluns, les semifinals dimarts i el partit pel tercer lloc i la final, dimecres. Tots els partits de la competició es podran seguir en directe a través del CanalFEB.