Derrota a la pista del Lietkabelis (77 a 61) en un partit travat

El BAXI Manresa no pot superar els lituans, més intensos i encertats. Guillem Jou va ser el més destacat, amb 11 punts i 22 de valoració, únic ambmés de 10 punts.

Dimarts 17 de Desembre de 2019 a les 20:18

El BAXI Manresa no va poder conquistar aquest cop la pista del Lietkabelis lituà, on va caure per 77 a 61. Els locals van estar més intensos en determinats moments i van trobar l'encert necessari per superar els del Bages, que no van trobar ningú prou inspirat, tret de bons moments d'homes com Juampi Vaulet o Guillem Jou. Les faltes personals (13 a 22) van marcar el partit en molts moments.

El partit començava amb un BAXI Manresa que ja estava un punt més erràtic que en els darrers partits. Tot i axò, l'encert inicial de Dulkys, que jugava al seu país, mantenia el rival a prop. El resultat, només negatiu per 4 punts, era prou bo pel que s'havia vist a la pista.

Amb el segon període començaven a ser greus els problemes amb les faltes. Báez cometia la tercera amb pràcticament només un minut de joc del període, i s'entrava ràpidament en bonus. Zeljko Sakic era l'estilet dels locals en els darrers minuts, amb 2 cistelles de mèrit. També les individualitats (Dani, Magarity) evitaven que la derrota fos pitjor.

La segona meitat començava bé, amb més intensitat del BAXI Manresa, però llavors tindria problemes de faltes Dulkys. Toolson anotava però no acaabava de trobar-se còmode, però entrava en jov el factor Vaulet, que produïa des del pal baix per acostar l'equip a 7 punts amb un parcial d'1-10.

En els darrers 10 minuts, però, la remuntada no va tenir continuïtat.Començava bé de nou Vaulet, posant l'equip a només 3 punts (59-56), però llavors els locals trobaven l'encert. Jou anotava un triple per l'esperança, però el Lietkabelis va gestionar millor els darrers minuts, i va cometre menys errors per acabar enduent-se el partit.