top

Política de privacitat

En BÀSQUET MANRESA, SAD estem compromesos amb la protecció de la privacitat i l’ús correcte de les dades personals que tractem i que ens facilitis, tant en línia en aquest lloc web i, si és el cas, qualsevol dels seus subdominis, microsites, com fora de línia.

Si us plau, llegeix atentament aquesta política i assegura’t que l’entens i estàs d’acord amb ella, abans de facilitar-nos les dades personals. Si no estàs d’acord amb la mateixa, no utilitzis aquest lloc web o els seus serveis ni ens facilitis les teves dades. El fet d’accedir a aquest lloc, fer servir qualsevol dels seus serveis o facilitar-nos les dades, bé sigui online o offline, ho entendrem com una clara acció afirmativa per la qual ens dones el teu consentiment (quan sigui necessari el mateix) per tractar les teves dades per a les finalitats que després s’indiquen.

A què destinataris podrem comunicar les teves dades?

T’informem que les dades que ens proporciones podran ser comunicades a terceres entitats per al compliment de fins directament relacionats amb funcions legítimes de cedent i cessionari com:

 1. a les entitats bancàries col·laboradores per a la gestió de pagaments dels abonaments

 2. als tercers que imposi la normativa antiviolència per a control d’accessos i compliment de la normativa en recintes esportius,

 3. a FOMENT DEL BÀSQUET FUNDACIÓ PRIVADA, per a la gestió de les escoles de bàsquet i per remetre-li informació comercial i promocional sobre les activitats

 4. a entitats bancàries per a la gestió de cobraments i pagaments

 5. a l’empresa que s’encarregui en cada moment de les trameses i repartiment dels productes adquirits a la botiga on-line per a la gestió d’aquests enviaments

 6. A les entitats o organismes als quals existeixi obligació legal de realitzar comunicacions de dades (Administració tributària …)

Transferències Internacionals de Dades

 1. T’informem que és possible que utilitzem proveïdors nord-americans, que puguin tenir accés a dades personals, per a la finalitat de prestar-nos serveis auxiliars a la nostra activitat (allotjament, housing, software as a service, còpies de seguretat en remot, serveis de suport o manteniment informàtic, gestors de correu electrònic, enviament de correus electrònics i e-mail màrqueting, etc …) aquestes empreses poden ser diferents i variar al llarg del temps però, en tot cas, triarem empreses adherides a l’acord Privacy Shield entre USA i la UE, o pertanyents a països que hagin estat declarats com a països amb nivell adequat de protecció, el que vol dir que s’obliguen a complir requisits equivalents als Europeus en matèria de protecció de dades. En tot cas, per l’acceptació d’aquesta política de protecció de dades autoritzes expressa i inequívocament la comunicació de les dades a aquestes empreses, coneixent que això suposa una transferència internacional de dades un país no pertanyent a l’Espai Econòmic Europeu i donant el teu consentiment inequívoc a aquesta transferència.

 2. Els seus comentaris emesos en els perfils de BÀSQUET MANRESA a les xarxes socials podran ser publicats a la nostra pàgina web, així com la fotografia inclosa en aquests comentaris.

Els nostres serveis inclouen certes característiques i ginys de les Xarxes Socials, com ara les característiques “Connexió amb Facebook” o “Inici de sessió amb Google”, el botó “M’agrada” de Facebook, el botó “Comparteix” o altres mini-programes interactius habituals dels mitjans socials. Aquestes característiques de les Xarxes Socials poden recopilar informació com la teva adreça IP o que pàgina estàs visitant al nostre lloc web i pot establir una galeta per permetre’ls funcionar. Les característiques de les Xarxes Socials no estan allotjades per un tercer ni directament en els nostres Serveis. Les teves interaccions amb aquests tercers es regeixen per les seves polítiques i no per les nostres

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

BÀSQUET MANRESA, SAD

Adreça postal: Carretera Sant Joan a Manresa, Pavelló Nou Congost s / n. 08241 Manresa

Correu electrònic: [email protected]

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

En uns casos (per exemple abonats, compradors d’entrades o d’articles de la nostra botiga online), la base jurídica que ens legitima per al tractament de les teves dades, és la relació derivada del contracte existent entre les parts; en altres serà el teu consentiment, per exemple si ens has fet una sol·licitud a través de la nostra pàgina web, en el cas de ser un mer usuari de la mateixa, o si ets participant en les activitats i / o esdeveniments derivades projectes, socials, culturals o esportius que desenvolupem bé directament, mitjançant convenis amb altres entitats o organitzacions. Aquest consentiment ens ho atorgues de forma inequívoca a facilitar-nos les dades en línia, a través del nostre web, o offline considerant aquesta aportació un acte afirmatiu clar que manifesta aquest consentiment. Podràs retirar aquest consentiment en qualsevol moment remetent un e-mail en aquest sentit a [email protected] . La retirada no condiciona el tractament de les teves dades per a la resta de finalitats descrites.

En altres pot ser-la el compliment d’una obligació legal, per exemple en el cas de la normativa sobre la prevenció de la violència en els recintes esportius i, en altres casos, donada la relació, pertinent i apropiada, que mantens amb nosaltres com a soci, abonat, col·laborador, usuari del nostre web, participant en les activitats i/o esdeveniments derivades projectes, socials, culturals o esportius que desenvolupem…, tenim un interès legítim en tractar les teves dades per, dins el manteniment i gestió de la mateixa:

· En les activitats o esdeveniments, fer fotografies i / o vídeos que podran ser penjats en aquest lloc web i, si és el cas, qualsevol dels seus subdominis, microsites i / o aplicacions mòbils, en els perfils que grup BÀSQUET MANRESA posseeixin en qualssevol xarxes socials, així com a YouTube, per informar sobre l’esdeveniment, documentar-, i formar part de la memòria fotogràfica / videogràfica del mateix. Pel que la teva imatge podrà ser publicada en cartells publicitaris, fullets, programes, altres papereria del Club o la Fundació.

· Realitzar enquestes d’opinió i / o satisfacció i arribar informació sobre les nostres activitats, productes i / o serveis (incloses comunicacions publicitàries i / o comercials als efectes de l’art. 21 LSSICE 34/2002) o de qualsevol de les empreses col·laboradores del Club o la Fundació, tot i que en cap cas els comunicarem les teves dades personals, sinó que aquesta informació la farem sempre a través dels nostres propis mitjans.

· Els teus comentaris emesos en els perfils del BÀSQUET MARNESA, SAD en les xarxes socials podran ser publicats a la nostra pàgina web, així com la fotografia inclosa en aquests comentaris

Aquestes finalitats són compatibles amb la finalitat inicial per a la qual vam recollir les dades (gestionar el contacte i la comunicació amb tu i mantenir la relació que ens uneix) però, en tot cas, l’aportació de les dades per a aquestes finalitats que acabem de citar, derivats del nostre interès legítim, és sempre voluntària i sempre prevaldran, sobre el nostre interès legítim, els teus interessos, drets o llibertats, de manera que si ens demanes que suprimim i deixem de tractar les teves dades per aquestes finalitats (remetent un e-mail a tal sentit a [email protected] ) així ho farem, i pot mantenir-los bloquejats per a la formulació, exercici o defensa de reclamacions. La retirada no condiciona el tractament de les teves dades per a la resta de finalitats descrites

Com hem obtingut les dades?

Obtenció del mateix interessat: Si ja ets soci, abonats i / o participant en les nostres activitats, ens els has facilitat tu, bé sigui offline o online a sol·licitar els nostres serveis per poder mantenir la relació contractual amb tu.

Si les dades ens els has aportat a través d’aquest lloc web o qualsevol dels seus subdominis, microsites, recopilem informació, per exemple, quan accedeixes a la pàgina, quan et registres com a usuari, farcides qualsevol formulari amb dades personals, quan compres a la nostra botiga o quan et comuniques amb nosaltres directament per correu electrònic.

Podem tractar i registrar aquests usos, sessions i informació relacionada, ja sigui en forma independent o amb l’ajuda de serveis de tercers, fins i tot mitjançant l’ús de “cookies” i altres tecnologies de seguiment.

Quan ens facilites les teves dades personals, garanteixes que estàs habilitat per a facilitar aquesta informació i que la informació és certa, veraç, exacta i actualitzada, que no és confidencial, que no viola cap restricció contractual o drets de tercers i et compromets a no suplantar altres Usuaris utilitzant les seves dades de registre als diferents serveis i / o continguts del Lloc Web.

Tens la responsabilitat de mantenir les teves dades correctes i actualitzades, declinant tota responsabilitat BÀSQUET MANRESA, SAD en cas de no fer-ho.

Obtenció d’un tercer: En el cas que no sigui el propi interessat sinó un tercer el que ens faciliti dades d’aquell, (entitats o organitzacions amb les que arribem a acords per desenvolupar projectes, socials, culturals o esportius…) les categories de dades que tractem poden ser: Dades identificatives, característiques personals, circumstàncies socials, acadèmics i professionals, econòmics, financers i d’assegurances; transaccions de béns i serveis, detalls de l’ocupació i fins i tot dades especialment protegides relatives a la salut de l’interessat.

Les dades sensibles facilitades estan subjectes a una protecció especial i la legitimació per tractar-los és el consentiment exprés de l’interessat. Per això, és responsabilitat d’aquest tercer que ens faciliti dades (entitats o organitzacions amb les que arribem a acords per desenvolupar projectes, socials, culturals o esportius) tant comptar amb el consentiment previ i exprés de l’interessat per utilitzar les seves dades i comunicar-nos-les, com informar-los de la inclusió de les seves dades en els nostres fitxers.

En el cas que no sigui el propi interessat sinó un tercer el que ens faciliti dades d’aquell, és el tercer el que garanteix expressament que disposa de l’autorització de l’interessat per aquesta aportació, exonerant-nos de qualsevol responsabilitat en cas de qualsevol reclamació pel interessat, responsabilitat que assumeix únicament i exclusivament qui ens ha comunicat les dades en nom o interès d’aquest.

Dades de tercers.

Pel que fa a les dades d’altres persones, has de respectar la seva privacitat tenint especial cura en comunicar o publicar les seves dades de caràcter personal. Només el seu titular pot autoritzar el tractament de les seves dades personals. Si ens facilites dades de tercers, és la teva responsabilitat comptar amb el seu consentiment previ i exprés per utilitzar-los i comunicar-nos-les, i és la teva responsabilitat informar-los de la inclusió de les seves dades en els nostres fitxers. La publicació de dades de tercers sense el seu consentiment pot infringir, a més de la normativa sobre protecció de dades, la relativa al dret a l’honor, a la intimitat o a la pròpia imatge d’aquests tercers. Si ens aportes dades personals de tercers, per l’acceptació de la present política de privacitat, garanteixes expressament que disposes de l’autorització de l’interessat per aquesta aportació, exonerant-nos de qualsevol responsabilitat en cas de qualsevol reclamació per l’interessat, responsabilitat que assumeix únicament i exclusivament qui ens ha comunicat les dades en nom d’aquest.

Per a què tractem les vostres dades?

Les dades que ens facilites, així com qualssevol altres generats durant el desenvolupament de la relació contractual, comercial o d’altre tipus que mantinguem amb tu, els podem tractar per diferents finalitats, per exemple:

 1. Si ets un abonat i / o soci, per gestionar les relacions amb socis, abonats i assistents als recintes esportius, control d’accessos als mateixos i compliment de la normativa sobre la prevenció de la violència en els recintes esportius,

 2. Si ets un assistent o participant d’alguna de les nostres activitats, esdeveniments o projectes esportius, socials o culturals fem servir les teves dades per, gestionar la inscripció i participació en les activitats i esdeveniments promogudes o organitzats per BÀSQUET MANRESA, SAD i arribar informació sobre les nostres activitats i / o serveis.

 3. Si ets un mer usuari / a del nostre lloc web (i, si escau, qualsevol dels seus subdominis, microsites), o el remitent o destinatari d’un correu electrònic o participant de les activitats o esdeveniments que puguem promoure o organitzar a través dels mateixos, fem servir les teves dades per gestionar les compres d’entrades en línia, les peticions o serveis que ens facis en línia i, si escau, gestionar i la teva inscripció i / o participació en les activitats o esdeveniments en línia en què participis.

S’informa igualment que en els esdeveniments i activitats es podran fer fotografies i / o vídeos que podran ser publicats en aquest lloc web de l’BÀSQUET MANRESA, en els nostres perfils en qualssevol xarxes socials, així com a YouTube per informar sobre l’esdeveniment / activitat, documentar , i formar part de la memòria fotogràfica / videogràfica del mateix.

 1. En tots els casos per mantenir el contacte i la comunicació amb tu, realitzar enquestes d’opinió i / o satisfacció i arribar informació sobre les nostres activitats, productes i / o serveis (incloses comunicacions publicitàries i/o comercials als efectes de l’art. 21 LSSICE 34 / 2002)

Durant quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals que ens facilitis els conservarem, en el cas d’abonats, socis i participants en els nostres esdeveniments, mentre es mantingui la relació contractual o comercial i, una vegada concloses aquestes, mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió i, fins i tot sol·licitada aquesta, durant els terminis necessaris limitant el seu tractament, únicament per a:

– complir amb les obligacions legals que ens afecten i / o

– els previstos per a la prescripció de qualsevol responsabilitat per la nostra part i / o

– l’exercici o la defensa de reclamacions derivades de la relació entre les parts.

Si ets un mer usuari de la pàgina web, els conservarem mentre no ens demanis la seva supressió, i, fins i tot sol·licitada, podrem mantenir-los, limitant el seu tractament, únicament per al compliment d’obligacions legals i / o l’exercici o la defensa de reclamacions.

Fins i tot transcorreguts aquests terminis podrem mantenir-los, limitant el seu tractament, únicament per al compliment d’obligacions legals i / o l’exercici o la defensa de reclamacions.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Dret d’accés: Pots preguntar-nos què dades personals estem tractant fins i tot sol·licitar-nos una còpia dels mateixos.

Dret de rectificació: Pots sol·licitar-la rectificació de les dades personals inexactes o que completem els que siguin incomplets, inclusivament mitjançant una declaració addicional.

Dret de supressió (dret a l’oblit): Pots sol·licitar-nos la supressió de les teves dades personals quan: no siguin necessaris per als fins per als quals van ser recollits, retiris el teu consentiment, hi hagi hagut un tractament il·lícit dels mateixos o per compliment d’una obligació legal.

Dret a la limitació del tractament: Pots sol·licitar-la limitació del tractament de les teves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Dret a la portabilitat de les dades: Pots sol·licitar-nos que et tornem (a tu o a un tercer que ens indiquis) les teves dades personals en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.

Dret d’oposició: Pots oposar-te al tractament que es faci de les teves dades si aquest tractament es basi en l’interès legítim del responsable del fitxer o és per a fins publicitaris.

Per a exercir tots aquests drets pots dirigir-te a nosaltres mitjançant sol·licitud escrita i signada, adjuntant en tot cas còpia del teu DNI, a l’adreça postal o electrònica indicades en l’apartat 2 d’aquesta mateixa política de privacitat. En cas de modificació de les teves dades haurà de notificar en la mateixa direcció, declinant tota responsabilitat per a l’empresa en cas de no fer-ho

Un cop rebuda qualsevol de les anteriors sol·licituds et respondrem en un termini màxim de 10 dies, pots reclamar davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Si vols més informació sobre els drets que pots exercitar i per a la sol·licitud de models de formularis d’exercici de drets pots visitar la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.agpd.es