El BAXI Manresa cau a Sevilla en el cara o creu final davant el Betis

Els bagencs van igualar la diferència adversa del tercer quart, però no van poder rematar el Betis per endur-se la victòria.

Dissabte 8 de Octubre de 2022 a les 20:41

87 Real Betis Baloncesto I Cvetkovic 5, Evans 27, Johnson 15, Kurucs 11 i Gerun 2; Hill 2, Tsalmpouris 13, Bertans 10, Báez, Sylla 2 i Pozas

83 BAXI Manresa I Dani Pérez 5, Harding 27, Valtonen, Vaulet 2 i Hamilton 2; Badio 4, Bortolani 13, Tyson Pérez 8, Dani Garcia 5, Steinbergs 13 i Lee 4

Parcials: 20-20, 15-12, 31-27, 21-24

Després d'assolir la victòria en els dos primers desplaçaments de la temporada, el BAXI Manresa no va poder sumar un nou triomf en el tercer partit consecutiu com a visitant. Els bagencs van poder igualar en el darrer quart una important diferència adversa, però no van poder rematar la feina i van caure a la pista del Real Betis Baloncesto (87-83).

L'inici de partit va ser molt igualat, i posteriorment els bètics van agafar un renda de vuit punts (12-4). No obstant, els visitants no van tardar a reaccionar per capgirar l'electrònic amb un parcial de 0-8 (14-17). Al final del primer quart, igualtat màxima en el marcador (20-20).

En el segon eren els manresans els qui dominaven en el marcador, tot i que sempre amb distàncies molt curtes. Tot i això, els locals arribaven a la mitja part de l'enfrontament amb tres punts de renda gràcies a una cistella sobre la botzina de Johnson (35-32).

Tornant dels vestidors, els bagencs van tornar a situar-se per davant (37-38), però tot seguit els bètics van agafar el control del matx i van obrir fins a quinze punts de distància (61-46). Els homes de Pedro Martínez no es rendien i, liderats per un Harding que va anotar 16 punts només al tercer quart, van retallar fins a situar-se a només set punts (66-59).

En el darrer període, el Manresa continuava remuntant i va igualar a 71 amb un triple de Steinbergs quan faltaven sis minuts pel final. En aquests, els andalusos van anar sempre per davant en el marcador davant uns manresans que no van deixar de lluitar en cap moment i van tenir opcions de victòria fins el final.

Dimarts, a partir de les 21:00, el BAXI Manresa jugarà el primer partit com a local a la Basketball Champions League 2022-2023, i ho farà davant el VEF Riga de Letònia.