El BAXI Manresa no pot frenar l'UCAM Murcia i cau a domicili

Després de dominar durant gran part del primer quart, els bagencs cedeixen la iniciativa a uns murcians sòlids, sobretot després del descans.

Dissabte 22 de Octubre de 2022 a les 20:51

96 UCAM Murcia I Trice 32, Davis 6, Giffey, Luther 2 i Pustovyi 1; Bellas 5, Radovic 16, McFadden 15, Sakho 5, Diop 7, Jelinek i Rojas 7

83 BAXI Manresa I Dani Pérez 7, Bortolani 8, Sagnia 14, Tyson Pérez i Lee 2; Badio 11, Harding 25, Steinbergs 2, Valtonen, Olumuyiwa 5 i Vaulet 9

Parcials: 23-25, 24-21, 28-17, 21-20

El BAXI Manresa no va poder endur-se el triomf de la complicada pista de l'UCAM Murcia (96-83). Després de dominar durant gran part del primer quart, els bagencs van cedir la iniciativa als murcians, especialment a la segona part i, tot i que al darrer quart es van situar a sis punts, van acabar caient.

Després de dues cistelles inicials dels locals, els jugadors de Pedro Martínez es van fer amb el domini del joc i van assolir fins a nou punts de renda (10-19). Posteriorment, els universitaris van reaccionar i, gràcies al seu encert des del tir lliure, van empatar abans que Steinbergs anotés el 23-25 amb el qual es va arribar al final del primer quart.

En el segon, els murcians van remuntar i, gràcies a dues pèrdues seguides dels visitants, van obrir un forat de vuit punts (39-31) que va obligar Martínez a demanar temps mort. Tot seguit els manresans van reaccionar, i una penetració sobre la botzina de Harding els va fer arribar al descans perdent per un sol punt de diferència (47-46).

La segona meitat es va iniciar amb dues cistelles consecutives de Bortolani, que tornaven a capgirar el marcador. No obstant, els bagencs es carregaven cada cop més de faltes, i això afavoria uns universitaris que s'escapaven en l'electrònic gràcies a dos triples de Trice en el final del tercer quart (75-63).

En els deu darrers minuts els locals van començar encertats, però els visitants no es van rendir i, gràcies al lideratge anotador de Harding, es van situar a només sis punts després d'un triple de Vaulet (82-76). Faltaven sis minuts pel final, però els manresans no van poder culminar la remuntada davant un rival que es va mostrar sòlid per acabar de lligar la victòria.

Dimarts a partir de les 18:30, el BAXI Manresa visitarà la pista del Benfica portuguès en la tercera jornada de la fase de grups de la Basketball Champions League. Ambdós equips han guanyat els dos partits anteriors.